Menu
in

Maniago, preot ortodox român prins la furat într-un supermarket, a „uitat” să plătească mai multe cutii de suplimente alimentare

Porunca a opta ar fi trebuit să o cunoască: să nu furi! Dar se pare că nu a ținut cont de ea, preotul ortodox în vârstă de 44 de ani, cetățean român, care a fost surprins ieri, 21 aprilie, după-amiază într-un supermarket A&O din Maniago, în Friuli, cu mai multe cutii de suplimente alimentare pe care „uitase” să le prezinte la casa de marcat.

În realitate, personalul de la A&O îl urmărea de mai multe zile, observând, de asemenea, datorită camerelor de supraveghere video interne și externe, că a furat deja alte bunuri, mereu de valoare economică marginală.

„Preocuparea noastră – a spus directorul magazinului, depunând o plângere la carabinieri – a fost că nu era într-adevăr preot, ci infractor deghizat…”

Teama angajaților era că, folosind sutana – despre care se credea că era o deghizare – el putea opri trecătorii lăudându-se cu o cauză bună și colectând bani. În schimb, preotul era chiar preot, fiind venit la o rudă în Friuli.

Demascarea preotului a fost declanșată atunci când bărbatul a trecut prin zona de checkout cu bunurile furate în valoare de câțiva euro în buzunar. Angajații i-au ordonat să se oprească și bărbatul nu s-a opus, mai ales că mașina Carabinierilor ajunsese deja în parcarea supermarketului. Chiar înainte ca forțele militare să-i ceară să-l urmeze la secție, preotul și-a asumat toată responsabilitatea și a spus că este dispus să plătească pentru bunuri.

Cu toate acestea, managerul magazinului a depus o plângere, deoarece au existat alte episoade suspecte. Odată ce anchetele au fost finalizate și plângerea a fost depusă, bărbatul s-a întors la rudele sale. Vor fi efectuate verificări suplimentare asupra profesiei sale de oreot, scrie Leggo.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version