Menu
in

Mantova, accident dramatic, mașina unui tânăr român de 18 ani lovită de un camion, băiatul a murit pe loc

Români în ItaliaMantova, accident dramatic, mașina unui tânăr român de 18 ani lovită de un camion, băiatul a murit pe loc.

Adrian Andrei Costin, în vârstă de 18 ani, a fost victima unui accident dramatic petrecut miercuri în Marmirolo, Mantova. Tânărul se afla la volanul unui Opel Corsa care a fost lovit de un camion la intersecția dintre Via Ferraris și Via Trentino, în localitatea Pozzolo, scrie Brescia Today.

Costin a murit pe loc, în timp ce prietena sa – o fată de 17 ani care locuiește în Peschiera del Garda – se află în stare foarte gravă la spitalul Civile, unde se luptă între viață și moarte.

Tragedie la Cesena, copil român de 13 ani, strivit de stivuitor, îl conducea fără ca părinții să știe

Mantova, accident dramatic, mașina unui tânăr român de 18 ani lovită de un camion

Ancheta, încredințată carabinierilor și poliției locale, ar fi reconstituit o lipsă de prioritate la originea impactului. Dar, ca de obicei, investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 12.30: se pare că tânărul de 18 ani vira pe drumul principal când a sosit camionul. În stare de șoc, dar nevătămat, a fost șoferul camionului, în vârstă de 52 de ani: acesta ar fi declarat poliției că nu a putut face nimic pentru a evita accidentul.

Două ambulanțe au fost la fața locului, pe lângă elicopterul care a decolat din Brescia și care a asigurat transportul de urgență al fetei de 17 ani.

O viață curmată prea devreme

Un impact foarte violent și, din păcate, fatal pentru Andrei Costin, în vârstă de 18 ani.

Originar din Tecuci, România, se afla de mulți ani în Italia, ca și cum ar fi crescut aici: după ce a locuit cu familia în provincia Padova, s-a mutat de ceva timp la Remedello. Aici își construia viața, făcută din vise și speranțe: frânte prea curând într-o miercuri însângerată din iunie.

A absolvit ca tehnician de reparații la Afgp Centro Bonsignori din Remedello și lucra de aproximativ un an la o companie mecanică din Isorella, Elvi srl.

În curând urma să se mute cu logodnica sa în Peschiera. Ar fi împlinit 19 ani peste doar trei luni, în septembrie anul viitor. Își lasă îndurerați părinții și fratele mai mare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
Exit mobile version