Menu
in

Român de 26 de ani moare într-un accident de motocicletă la Casaleone, s-a ciocnit cu o mașină

Român de 26 de ani moare într-un accident de motocicletă la Casaleone – Victima tragicului accident petrecut sâmbătă după-amiază la Casaleone (provincia Verona) se numea Marius Gabriel Filip. Carabinierii companiei Legnago s-au ocupat de constatările legate de caz.

Marius Gabriel Filip moare într-un accident de motocicletă la Casaleone

Victima unui accident mortal petrecut sâmbătă după-amiază la Casaleone este un tânăr de 26 de ani, de origine română, cu domiciliul în localitate: se numea Marius Gabriel Filip și locuia în zonă împreună cu familia. 

Episodul dramatic a avut loc în jurul orei 17 de-a lungul Via Martiri della Li, drumul care duce la Cerea. Tânărul în vârstă de 26 de ani mergea cu motocicleta sa Ducati său când a intrat în coliziune cu o Toyota Yaris, condusă de o femeie și cu copiii ei la bord.

La fața locului au intervenit carabinierii companiei Legnago, cu personalul de la Norm și stațiile Sanguinetto și Cerea, care au efectuat cercetările necesare: se pare că mașina și motocicleta mergeau în aceeași direcție și că contactul s-a produs. când mașina a virat la dreapta. Impactul a fost extrem de violent și a necesitat intervenția imediată a salvatorilor. 

Sanitarii de la 118 au sosit la fața locului cu ambulanțe și un elicopter și au acordat asistență persoanelor implicate: persoanele rănite aflate la bordul mașinii au fost duse la spitalul Legnago sub cod galben și starea lor nu a stârnit nicio grijă. Pentru tânărul de 26 de ani, însă, nu s-a putut face nimic: orice încercare de resuscitare ar fi fost zadarnică și a murit pe loc, scrie Veronasera.it. 
Drumul a rămas închis câteva ore pentru a permite diverse operațiuni și a fost redeschis doar seara. 

Român de 39 de ani ucis într-un accident la Occhiobello, în provincia Rovigo, s-a ciocnit frontal cu un camion

„Era un băiat plin de energie”

Filip a lucrat în sectorul construcțiilor, dar în weekend era bodyguard la «Agenția B&D» din San Martino Buon Albergo. „Lucrea pentru mine de aproximativ un an, era un tip bun, plin de energie și mereu gata să dea o mână de ajutor altora ”, își amintește proprietarul agenției Christian Pedrotti, citat de Arena. „Când îl sunam să-i încredințez un serviciu”, adaugă el, „nu spunea niciodată nu. A lucrat în principal în cluburile din Bassa, cum ar fi clubul de noapte Stargate din Castagnaro și Le Piscine delle Rose din Casaleone.”

Această activitate este la aproximativ o sută de metri de punctul în care s-a produs drama. „Seara trecută, Filip se întorcea acasă să se schimbe pentru că trebuia să meargă la cină cu un coleg, ne va fi foarte dor de el”, conchide Pedrotti.

Pe rețelele de socializare, prietenii l-au salutat pe tânărul de 26 de ani cu o inimă de aur cu mare afecțiune . „Odihnește-te în pace, prietene, mulțumesc că mă faci mereu să zâmbesc în cele mai rele momente”, scrie Serena. „Un frate, un tovarăș în aventuri, să ai o călătorie bună prietene”, spune Lorenzo. Și Giovanni: „Îi faci pe îngeri să zâmbească, te iubesc”. Acum familia lui Filip, care locuiește în Cerea, așteaptă aprobarea magistratului pentru a stabili data înmormântării tânărului de 26 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version