in

Mărturisirile italianului care a ucis-o pe Mihaela: ”După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus TE IUBESC, dar nu m-am mai putut opri!”

Autopsia cadavrului Mihaelei Apostolides, împușcată de iubitul ei în 22 mai, în parcarea unui supermarket din Cuneo, Italia, confirmă faptul că două dintre cele patru gloanțe trase de Borgheresi i-au fost fatale româncei. Românca a fost ucisă din gelozie. ”După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus ”te iubesc”, dar nu m-am mai putut opri!”, a mărturisit Francesco Borgheresi. Bărbatul a tras patru focuri de armă.

Potrivit presei italiene, două dintre gloanţe au nimerit-o în piept pe româncă, în timp ce un altul a ricoșat şi l-a rănit pe criminal la mâna stângă. După ce a comis asasinatul, bărbatul a sunat la poliție, apoi i-a aşteptat pe agenți în maşină, în parcarea centrului comercial din Cuneo, lângă trupul neînsufleţit al femeii.

În timpul audierilor, bărbatul de 41 de ani a declarat că a ucis-o pe româncă din gelozie. Miliarul descoperise că femeia l-ar fi înșelat cu un bărbat de 50 de ani, din Cuneo. Așa că a decis să se răzbune. „Ne-am certat, ea mi-a cerut mulți bani, chiar și în perioada carantinei. Și a fost și cu alții, știu. Nu am mai putut să rezist și mi-am pierdut mințile”, a spus italianul în timpul audierilor.

În după-amiaza zilei de vineri, 22 mai, cei doi au mers la Auchan pentru a face cumpărături. O cameră de supraveghere din centrul comercial i-a surprins în timp ce ies, ea în față și el ușor în spate, cu două pungi în mâini. Odată ce au ajuns în parcare, au rămas în mașina lui Borgheresi, un Fiata Panda 4×4, și ar fi vorbit timp de cel puțin 40 de minute, fumând mai multe țigări.

Disputa avea să izbucnească brusc și să se termine tragic: el a scos pistolul și a împușcat de patru ori. Două dintre gloanţe au nimerit-o pe Mihaela în piept, în timp ce un altul a ricoșat şi l-a rănit pe italian la mâna stângă. Mihaela Aposstolides a murit pe scaunul pasagerului.

După ce a comis crima, bărbatul a sunat la poliție, apoi i-a aşteptat pe agenți în maşină, lângă trupul neînsufleţit al femeii.„Sunt aici, în parcare, gata să fiu arestat. Am înnebunit, am ucis o femeie. Am două arme cu mine. Veniți să mă luați, nu mai rezist”, a spus bărbatul. În scurt timp, carabinierii l-au înconjurat și l-au arestat.

Bărbatul se află închis în Penitenciarul din Cerialdo, iar anchetatorii încearcă să afle dacă fostul militar a părăsit Toscana cu intenția de a ucide. Pe lângă arma crimei, în mașină oamenii legii au mai găsit un revolver încărcat și trei cutii cu gloanțe. Iar în casa din Florența, au fost descoperite mai multe puști de vânătoare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a întors în Italia după câteva luni, o româncă și-a găsit casa ocupată de extracomunitari

salariu de 1.500 de lei

Cum îşi bat joc patronii români de cei care vor să muncească: «Mi s-a oferit un salariu de 1.500 de lei pentru un program de 24/24»