in

Menajeră înjunghiată pe stradă de un italian, din gelozie

O româncă de 51 de ani, stabilită la Gabiano, lângă Alessandria, a fost înjunghiată pe stradă, în plină zi, de către un pensionar italian, cu care avea o relaţie de 7 ani. Agresiunea a avut loc la Ravenna, pe 16 mai: cei doi şi-au dat întâlnire în centrul oraşului, în jurul orei 11:45 dimineaţa.

Conform reconstituirii făcute de poliţişti (FOTO: "Più Notizie Ravenna"), între cei doi a izbucnit o ceartă violentă, în maşina victimei. Bărbatul a scos un cuţit de bucătărie, cu care a lovit-o pe româncă la nivelul gâtului şi al stomacului. Apoi a aruncat arma, încercând să fugă. Agresorul, Giuseppe Cardinali, de 54 de ani, a fost oprit de un pompier care a asistat la scenă, împreună cu alţi doi martori.

Avocaţii lui Giuseppe Cardinali susţin că italianul nu a vrut să-i facă rău româncei, pe care era înfuriat, după ce a aflat că voia să-l părăsească.

Victima a fost transportată la spitalul din localitate, dar viaţa ei nu este în pericol. Cei trei martori, care au intervenit pentru a-l bloca pe agresor, au declarat, citaţi de “RomagnaNoi”: “Dacă nu am fi intervenit, bărbatul ar fi continuat să o lovească. Am văzut cum femeia urla “Ajutaţi-mă!”, în timp ce el o lovea cu cuţitul”- le-a povestit jurnaliştilor Natalino Ballerini, de 62 de ani, care a asistat la scenă din interiorul unui bar. Un alt martor, Franco Abdoni, a povestit cum l-a oprit pe agresor, la 300 de metri de locul unde zăcea românca: “Fugea, dar am reuşit să-l oprim. Avea cămaşa plină de sânge, l-am controlat. Apoi ne-a spus, încercând să se justifice, că femei l-a trădat, iar el este un gentilom”.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De teama concedierii, încearcă să se sinucidă dar e salvat de poliţişti

VIDEO/ Interviu cu românca Marina Saia, noua vedetă Playboy Italia