in

Menconico, român de 34 de ani găsit mort în interiorul mașinii, ucis cu un foc de armă

La Menconico (Pavia), un român de 34 de ani a fost găsit mort, ucis cu un foc de armă, în interiorul mașinii în care se afla cu un amic, singurul martor.

Faptul s-a petrecut duminică seara, 24 noiembrie, în jurul orei 18.30. Victima este un român de 34 de ani, Dinu Balasz Timiș, rezident la Lodi.

Potrivit unei prime reconstituiri furnizată carabinierilor de pasagerul mașinii, Radu Timiș, 38 de ani, rezident la Bascapé, provincia Pavia, cei doi erau în zonă pentru o partidă de vânătoare de porci mistreți. Dinu Timiș ar fi parcat mașina pe marginea străzii și a luat de pe bancheta din spate carabina calibrul 270.

Arma – potrivit povestirii amicului – s-ar fi descărcat accidental, glonțul lovindu-l în gât. Apoi, ca urmare a împușcăturii, Dinu Timiș ar fi luat piciorul de pe frână și mașina, un Ford Galaxy, s-a pus în mișcare, ajungând într-o pădure și răsturnându-se.

Vittoria-Sicilia, împușcat de propriul frate la cărți

Amicul, odată ieșit teafăr din mașină, a dat alarma. Pentru șoferul mașinii nu a fost nimic de făcut. Asupra episodului, a dechis o anchetă procuratura din Pavia. Dinu Balazs Timiș lasă în urmă soția Mihaela și trei copii: Laura, de 12 ani, Dinu de 9 și Edi de 2 ani. Era originar din Borșa, Maramureș și se afla în Italia de 15 ani. Muncea ca montator de mobilă.

Împușcat din greșeală la Guidonia. „Am simțit o căldură în picior și am căzut”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Foggia, doi italieni, jefuitori de prostituate românce

Atacat de un grup de hoți români, a făcut infarct la metrou