in

Mercedes Sprinter căutat în Italia, descoperit la Vama Siret din România

La mai puțin de douăzeci de ore după ce echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret a descoperit, sâmbătă noapte, un autoturism de lux dat în consemn de autoritățile din Polonia, lucrătorii de la graniță au interceptat un alt autovehicul căutat, de această dată, în Italia.

Potrivit comunicatului Poliției de Frontieră, duminică, în jurul orei 14.15, la PTF Siret s-a prezentat un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 34 de ani, care conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, cu numere de înmatriculare de Poloniei.

A încercat să treacă vama cu un Porche Boxter decapotabil, autoturismul era ”bun căutat pentru confiscare” în Italia

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figura ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia în data de 28 iulie 2020.

Oamenii legii au mai constatat că ștampila care atestă valabilitatea ITP și asigurarea tip carte verde erau false.

În aceste condiții, autoutilitara Mercedes Benz Sprinter, evaluată la peste 20.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire, uz de fals și punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Două tinere românce, dispărute fără urmă în Italia. Suspiciuni de răpire

Directorii de școli din Italia nu vor să-și asume responsabilitatea penală în caz de infectări în instituțiile conduse de ei