Menu
in

Messina, româncă moartă la câteva ore după ce şi-a adus pe lume fetiţa

A murit la câteva ore după ce şi-a adus pe lume fetiţa, la Sant’Agata di Militello (Messina). Decesul cauzat de complicaţii post-partum, a aruncat în durere o familie română rezidentă la San Fratello.

Nimic nu ar fi putut prezice tragicul epilog la sosirea Oanei Iona Pescura la spitalul oraşului. Internată în Secţia de Obstetrică la ora 1.10 pe 23 martie noaptea, în condiţii de travaliu, după mai puţin de jumătate de oră, la 2.02, a adus-o pe lume în mod natural pe Maria Angela, o nou-născută foarte sănătoasă cu greutatea de 2.820 kg. Totul a decurs regular până la naştere pentru mama asistată de medici.

La câteva ore după naştere, pe timpul fazei clinice de desprindere a placentei, s-a manifestat o gravă hemoragie cu pierdere abundentă de sânge.

Au început tratamentele şi terapiile de urgenţă cu asistenţa unei echipe de anestezişti, şi dimineaţa, la 10.30, imediat ce starea lăuzei părea că s-a îmbunătăţit, medicii au decis transferarea sa la spitalul din Patti, unde Oana Iona Prescura, de 35 de ani, a decedat la câteva minute de la internare.


Citește și:

Campobasso, româncă de 33 de ani, însărcinată, moartă după externarea din spital

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version