in

Milano, a atacat o bătrână la bancomat și i-a furat 1.000 de euro, român de 23 de ani arestat


Tânărul român, după tâlhărie, s-a refugiat într-o clădire abandonată, dar a fost urmărit și reținut.

Pensionara a fost tratată la spital, unde a primit 12 zile de îngrijiri medicale.

Tâlhărie violentă la bancomat, vineri după-amiază în San Giuliano Milanese.

Un recidivist român în vârstă de 23 de ani a bătut o femeie în vârstă și i-a luat 1000 de euro, apoi a fugit într-o clădire abandonată de pe Via Emilia.

Dar carabinierii la scurt timp l-au prins și i-au returnat banii victimei.

Femeia în vârstă de 78 de ani, care locuia în San Giuliano, a mers la bancomatul din Via Risorgimento pentru a retrage numerar. Odată ce operațiunea a început, însă, femeia a fost abordată de român, care a atacat-o imediat violent, împingând-o și lovind-o cu pumnul, până când femeia a căzut la pământ.

Tânărul a reușit astfel să retragă 1000 de euro din contul femeii și apoi a fugit. Carabinierii din San Giuliano și ai Secției Radiomobile din San Donato au sosit în câteva minute și au pornit în urmărirea tâlharului, până când l-au găsit într-o structură abandonată de pe Via Emilia, la câteva sute de metri de bancomat.

Tânărul are antecedente de furt și este domiciliat în tabăra de nomazi din via Novara din Milano. Arestat în flagrant pentru tâlhărie calificată, a fost transferat la închisoarea Lodi.

Carabinierii au recuperat întreaga sumă furată, care a fost returnată femeii. Femeia în vârstă, dusă între timp la camera de urgență a spitalului Vizzolo Predabissi, s-a dovedit a avea mai multe vânătăi, cu un prognostic de 12 zile, scrie Corriere della Sera.

Italia, au bătut și jefuit un bătrân de 79 de ani, apoi l-au aruncat în mare. Doi români, un bărbat și o femeie riscă închisoare pe viață

accident bucuresti

Șoferița care a omorât două fete aflate pe trotuar era băută. Femeia avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge la trei ore după accident