Menu
in

Milano, îngrijitoare româncă de 44 de ani arestată: o maltrata pe bătrâna pe care trebuia să o asiste

O bătea pe bătrâna pe care trebuia să o asiste, ajungând chiar să o taie pe faţă: din acest motiv o îngrijitoare româncă de 44 de ani (foto) a fost arestată de poliţie la Milano. Acuzaţia este de rele tratamente în dauna unei femei de 82 de ani, constrânsă să stea la pat dar foarte lucidă, care a povestit agenţilor că a angajat românca cu doi ani în urmă şi că de mai multă vreme suferea violenţe: lovituri, umiliri, chiar şi tăieturi pe faţă cu cioburile unui tablou spart.

Totul a fost descoperit în urma unei stări de rău a bătrânei. Îngrijitoarea a cerut intervenţia ambulanţei 118, în locuinţa din cartierul Niguarda.

La sosirea ajutoarelor românca şi-a dat seama de riscul de a-şi pune în contact victima cu alte persoane şi astfel a încercat (în mod inutil) să împiedice intrarea sanitarilor. Paramedicii au consultat femeia, care nu are rude în afara unui nepot îndepărtat care însă trăieşte la Roma şi care o angajase pe femeie prin intermediul unei căutări pe internet.

S-a descoperit că îngrijitoarea, cu violenţe şi ameninţări, a cerut să i se facă procură pentru pensie, pe care o încasa în întregime, şi acum încerca să facă să fie trecut şi apartamentul pe numele său.

Serviciul 118, în faţa reacţiei îngrijitoarei, a avertizat poliţia, îngrijitoarea năspustindu-se asupra agenţilor. Bătrâna le-a povestit poliţiştilor coşmarul său zilnic: palme, tentative de sufocare, răni provocate cu obiecte găsite în casă. După cercetările investigatorilor (care au şi găsit în casă cioburile de sticlă folosite pentru tăierea feţei pensionarei) s-a decis arestarea femeii pentru rele tratamente.

Din cele declarate de partenerul de viaţă al îngijitoarei, un egiptean de 32 de ani, femeia era în mod frecvent beată şi obişnuia să maltrateze bătrâna; el însuşi a încercat în zadar să o facă să-şi schimbe atitudinea.

Căutând disperate un loc de muncă în Italia. «Vă rog, alegeţi-mă pe mine»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version