Menu
in

Misterul secretarei lui Ceauşescu: „Nu ştiu de unde a ieşit informaţia”

“Nu ştiu de unde a ieşit informaţia legată de faptul că Maria Trusca, clienta mea, ar fi fost secretara lui Nicolae Ceauşescu”- a declarat pentru Gazeta Românească Elisabetta Udassi, avocata care se ocupă de cazul româncei acuzată în cadrul anchetei „Lager” din Sardinia.

Secretara lui Ceauşescu, arestată în Sardinia

Am contactat-o la telefon pe Elisabetta Udassi, după ce publicaţiile „Unione Sarda” şi „Secolo XIX” au relatat pe larg despre „metodele de corecţie” folosite de fosta menajeră româncă, aflată în arest la domiciliu.

„Nu am discutat cu clienta mea despre acest aspect”, a mai precizat avocata. Elisabetta Udassi  a adăugat că, în opinia ei, Maria Truscă nu a făcut parte din anturajul fostului dictator.

Contactat telefonic de reporterii CANCAN.RO, Ion Columbeanu, fost consilier de stat în regimul comunist a ezitat când a auzit numele femeii, dar apoi a declarat: "Eu aveam treburile mele la Guvern, nu pot să spun că o cunosc.", a spus tatăl lui Irinel Columbeanu

Ştirea despre “secretara lui Nicolae Ceauşescu”, apărută ieri pe site-ul nostru, a fost preluată de multe ziare şi posturi TV din România. 

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version