in

Modena, copil de 11 ani bătut sălbatic la școală, doi colegi i-au rupt maxilarul. Mama: ”Ceilalți copii filmau și râdeau”

Modena, copil de 11 ani bătut sălbatic la școală, doi colegi i-au rupt maxilarul. Mama: ”Ceilalți copii filmau și râdeau”. Faptele sunt foarte grave și au zguduit întreaga comunitate. Aceștia l-au bătut în fața școlii, provocându-i o fractură deschisă la maxilar. Victima avea 11 ani, iar agresorii 12 și 13.
>>> Pizza mortală: o femeie a decedat iar soțul e în stare gravă la spital, ambii au ajuns în spasme la urgențe

Modena, copil de 11 ani bătut sălbatic la școală

S-a întâmplat luni dimineață la școala gimnazială Volta din Bomporto, în provincia Modena. Băiatul de 11 ani, potrivit mamei sale, care a depus o plângere pentru leziuni la carabinieri, ajunsese de curând la școală și se plimba în jurul școlii împreună cu un coleg de clasă, când cei doi, în vârstă de 12 și 13 ani, înscriși la aceeași școală, l-au lovit cu picioarele și pumnii, în mod repetat. O agresiune violentă și inexplicabilă care l-a costat pe băiat un prognostic de treizeci de zile.

Școala gimnazială Volta din Bomporto este frecventată de aproximativ șase sute de elevi, împărțiți în nouă secții, din zonele Bastiglia, Bomporto și Ravarino. Informată despre fapte de către directoarea școlii, mama s-a grăbit la școală și l-a dus imediat pe copilul de 11 ani la Policlinica din Modena, apoi a raportat totul la carabinieri în dimineața următoare. Cei doi agresori, de origine străină, frecventează clasa a doua și a treia și au fost deja identificați.
>>> Infernul unei bătrâne invalide, badantă violentă arestată. Victima, salvată de o prietenă care a văzut vânătăile

Dar lucrurile nu se termină aici. „În timp ce ne aflam la cazarmă”, explică femeia, „fiul meu a primit mesaje de la colegii săi de clasă care îi spuneau că cei doi agresori îl căutau la școală în acea dimineață pentru a-l bate din nou, așa cum mi-au confirmat ulterior unele mame. Femeia a mai adăugat că, în timp ce bătaia avea loc, „alți copii râdeau și filmau scena cu telefoanele lor mobile și că un incident similar avusese deja loc cu o săptămână înainte, care se terminase cu câteva îmbrânceli”.

Primarul și reacțiile sociale

Primarul din Bomporto, Tania Meschiari, a intervenit și ea în legătură cu evenimentele: „Un incident atât de grav nu s-a mai întâmplat niciodată aici, în sat. Împreună cu voluntarii civici, desfășurăm de mai mulți ani acțiuni de control în fața școlii și reînnoiesc, de asemenea, apelul către părinți. Cu toții trebuie să participăm și să fim mereu atenți pentru a oferi o mai mare siguranță copiilor noștri’, a comentat el.

Între timp, multe persoane de pe rețelele de socializare comentează și ele incidentul și cer pedepse exemplare. Și tocmai asupra acestui aspect intervine mama victimei, adresând o întrebare directorului școlii: „Au fost deja identificați de către directoare, mă întreb, cu nedumerire, de ce nu au fost încă suspendați.?”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Vine furtuna Ciaran, pericol de inundații în curând în Italia, ALERTA ROȘIE a Protecției Civile

Vreme rea în Italia, furtuna Ciaran a făcut cel puțin cinci victime în Toscana – VIDEO ȘOC