in

Modena, italian ucis de o româncă cu opt lovituri de cuțit în torace și abdomen, apoi i-a tăiat penisul: «Veniți, tocmai mi-am ucis iubitul!»

Opt lovituri de cuțit în torace și abdomen, în timp ce-i pregătea micul-dejun la șase dimineața ca în fiecare zi. Apoi i-a tăiat penisul, tot cu același cuțit de bucătărie. În fine, apelul la 113: «Veniți, tocmai mi-am iucis iubitul!».

Verona Popescu, româncă de 50 de ani, fostă îngrijitoare a părinților victimei, Claudio Palladino, de 63 de ani, a fost arestată practic în flagrant, cu acuzația de omor voluntar agravat.

Când au ajuns polițiștii la fața locului, la periferia Modenei, l-au găsit pe bărbat, director al firmei Manitou Italia din Castelfranco Emilia (care produce mașini profesionale de manipulare a mărfurilor), într-o baltă de sânge. Era deja mort.

Ea era îmbrăcată și aranjată, se spălase complet de sânge și a mărturisit totul imediat.

Femeia a furnizat elemente concrete și detaliate privind dinamica omorului. Privind mobilul crimei, anchetatorii nu au găsit răspunsuri. Procurorul-șef, după interogatoriul care s-a desfășurat la chestură a vorbit de o reconstituire «științifico-fantastică».

Cuvintele femei au fost caracterizate de o confuzie mentală. Aceasta povestea despre ”pete și semne pe piele” datorate ”contaminării apei și aerului”. Verona Popescu a cerut de exemplu agenților sosiți la fața locului să examineze organele genitale ale bărbatului, arătându-se sigură că erau la rândul lor ”contaminate”.

Avocatul din oficiu al femeii va solicita o expertiză psihiatrică asupra Veronei Popescu, ridicând și îndoieli privind adecvabilitatea închisorii ca măsură de detenție pentru ucigașa care și-a mărturisit faptele.

Alte piste sunt pentru moment excluse: nu stă în picioare cea financiară (Palladino contribuise cu banii săi pentru a face astfel încât fiul ei, de 20 de ani, să vină să locuiască în același bloc cu ei), așa cum nu găsește confirmare nici ipoteza pasională. Cei doi, concubini, aveau o relație de ani de zile și locuiau în același apartament de când au murit părinții victimei.

Bărbatul de 63 de ani avusese o căsătorie din care a rezultat o fiică, astăzi de 30 de ani. Între cei doi nu există precedente care să poată să «motiveze» crima. Vecinii și cunoscuți descriu relația drept stabilă și niciodată problematică.

Probabil scânteia trebuie căutată în ceva ce s-a acumulat între zidurile domestice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român în stare gravă după ce a căzut pe altarul unei biserici din Gorizia

Jumătate din absolvenții de facultate din Italia vor să lucreze în străinătate. Iată care sunt țările preferate