Menu
in

Monstrul român din Foggia: a violat-o pe fiica partenerei, după un accident

Agenții Echipei mobile au arestat un cetățean român care va trebui să răspundă pentru viol, sechestrare de persoană, rele tratamente în familie, exploatare a prostituției și vătămare corporală agravată. Acesta este bogatul ”evantai” de infracțiuni pentru care va trebui să răspundă B.A., cetățean român de 35 de ani, arestat de agenții Secției a III-a a Echipei mobile din Foggia, în executarea unui mandat de arestare preventivă emis de judecătorul pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Foggia, Michela Valente.

O poveste pe cât de dramatică pe atât de tulbure, reconstituită de anchetatorii Echipei mobile, consumată în interiorul unei familii ”lărgite” a comunității românești prezentă în capitala provinciei Foggia.

Totul a început în decembrie anul trecut, când victima acestei povești a ajuns în Italia din România, stabilindu-se în locuința mamei (care lucrează ca îngrijitoare) și a noului ei partener de viață. Încă din primele momente atenția bărbatului s-a revărsat asupra nou-sositei: mai întâi avansuri mai mult sau mai puțin explicite, apoi adevărate atenții sexuale care s-au transformat în violuri.

Româncă urmărită și terorizată de partenerul italian: “Pregătește-ți sicriul, vin să te omor”

Până pe 7 martie, când victima a găsit în sfârșit curajul să denunțe, cu ajutorul unui interpret, ceea ce era constrânsă să suporte între acele ziduri. Tentativele de fugă ale fetei au fost inutile. Aceasta nu se putea bucura de protecția mamei (terorizată de represaliile cu care o amenința bărbatul), nici de cea a iubitului său care, venit în Italia pentru a o ”salva”, a fost literalmente ”bătut” de bărbatul care i-a provocat numeroase traumatisme faciale, pentru care băiatul a fost supus unei delicate intervenții chirugicale la spitalul Caso Sollievo din San Giovanni Rotondo.

Apoi, înspăimântat, s-a reîntors în România. Înainte de denunț, fata a încercat pentru ultima oară să fugă din acea locuință însă, încercând să traverseze un drum național, a fost lovită de o mașină. Șoferul, în stare de șoc, a însoțit fata la spital unde i-au fost diagnosticate diferite fracturi la bazin și la un picior.

I-a oferit un loc de “badante” pentru a o viola, italian condamnat

La momentul internării în spital, însă, s-a prezentat și bărbatul de 35 de ani care, dându-se drept tatăl fetei, i-a blocat orice posibilitate de a depune plângere. Revenind acasă pentru convalescență, fata a fost constrânsă să suporte în continuare pretențiile sexuale ale bărbatului, în ciuda stării sale precare de sănătate (i-au fost implantate proteze metalice la bazin) și a posibilității limitate de mișcare.

Exasperată și decisă să pună capăt acestui calvar, fata a reușit să-și denunțe călăul în timp ce era – momentan singură, dar tot controlată de la distanță – în interiorul unui oficiu poștal. Aici a cerut unui funcționar intervenția imediată a poliției care, după ce a demarat anchetele, a plasat ghinionista într-o structură protejată pentru femeile victime ale violențelor. În această dimineață, la încheierea unui complexe anchete, bărbatul a fost arestat.

Italian condamnat la 18 ani pentru uciderea unei românce lângă Ferrara

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version