Menu
in

Montesilvano, româncă agresată sexual de un funcționar chiar în primărie, carabinierii l-au găsit cu pantalonii descheiați

Un fost funcționar al primăriei localităţii Montesilvano, din provincia Pescara, Italia, riscă ani grei de închisoare după ce a agresat o româncă în sediul instituţiei. Femeia susţine că bărbatul a apucat-o de braţe, a început să o sărute, împotriva voinţei ei, şi să-i atingă zonele intime. Intervenția poliției, chemată chiar de primar, a evitat violul femeii. Bărbatul a fost prins cu pantalonii descheiați, iar românca extrem de speriată.

Întreaga poveste s-a petrecut la începutul lui 2016, când românca a mers la primărie pentru a încerca să obţină un loc de muncă. Conform Il Messaggero, imediat de cum românca a pătruns în biroul respectiv, bărbatul a închis uşa şi a încercat să sară pe ea, să o sărute și să îi atingă zonele intime.

Intervenţia promptă a unui echipaj de poliţie nu l-a împiedicat pe fostul funcționar să comită gesturi teribile la adresa femeii. Anchetatorii acuză că „evenimentul este unul de hărţuire şi plin de ură. Ar fi putut deveni un episod şi mai violent, dacă poliţia nu intervenea la timp„.

De partea cealaltă, deşi ar exista dovezi că bărbatul ar mai fi violat şi alte femei în biroul său, avocaţii săi reclamă faptul că „dosarul se bazează doar pe declaraţia presupusei victime„.

Din declarațiile procurorului, mai rezultă că italianul, la apariția carabinierilor, a amenințat-o pe femeie, mimând ca și cum i-ar fi tăiat gâtul.

În cele din urmă, procurorii au cerut patru ani şi patru luni de închisoare pentru fostul primar, în timp ce românca solicită daune în valoare de 50.000 de euro.

Urmează ca magistraţii să anunţe în cel mai scurt timp un prim verdict în acest dosar.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version