in

Morţi de sărbători

A fost găsit lipsit de viaţă în refugiul său improvizat, poate din cauza frigului. Acesta este destinul trist al unui bărbat, un om al străzii de origine română cu vârsta între 40 şi 50 de ani, găsit pe 3 ianuarie lipsit de viaţă la Tuscania (Viterbo), care murise de mai multe zile.

De deces şi-au dat seama două femei care obişnuiau să-l ajute, dar care de câteva zile nu-l mai văzuseră. Corpul bărbatului a fost dus la spitalul din Belcolle, unde a fost dispusă autopsia din partea magistraturii. Pe corp nu ar fi prezente răni şi probabil moartea trebuie pusă pe seama unei stări de rău sau a unei stări de hipotermie având în vedere temperaturile scăzute de pe timpul nopţii.

Un alt om al străzii român, G.G., de 58 de ani, a murit în noaptea de 18 decembrie într-o grotă la Rocca di Netto (provincia Crotone) din cauza emanaţiilor de monoxid de carbon de la focul pe care l-a aprins pentru a se încălzi. Focul a cuprins mai întâi patul improvizat pe care dormea şi apoi hainele pe care le purta. Asupra corpului fără viaţă al bărbatului s-au năpustit câinii vagabonzi. Pentru recuperarea cadavrului au intervenit hingherii.

Pe 26 decembrie, la Casal di Principe, în interiorul propriei locuinţe a fost găsit cadavrul bărbatului român, de 34 de ani, Nicolae Vizitiu. L-au găsit rudele sale. Nu au fost depistate semne de leziuni externe asupra corpului. Trupul a fost transportat la institutul de medicină legală pentru efectuarea autopsiei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Revelionul „badantelor”, sărbătorit la Roma pe 6 ianuarie VIDEO

Ucis la 22 de ani de un jeep condus de un şofer drogat