in

Muncitor român la aeroportul Fiumicino, furt de la locul de muncă, peste 500 de kg de cupru

Un cetățean român de 33 de ani, muncitor la aeroportul Fiumicino, a fost denunțat după o serie de furturi de cupru comise pe șantierul deschis pentru renovarea terminalului. Polițiștii de frontieră din Fiumicino au demarat o activitate investigativă specifică privind furturile care cauzau probleme enorme administrației aeroportuare, atât prin valoarea bunurilor sustrase, cât și din cauza neajunsurilor legate de dezactivarea liniilor electrice.

Pe timpul anchetelor, efectuate cu sprijinul sistemelor de înregistrare video, agenții au reușit să depisteze, într-o multitudine de lucrători ai aeroportului, un tânăr care, simulând o activitate normală de transport a materialelor prime, a intrat în posesia a circa 500 de kilograme de cupru cu o valoare de circa 5.000 de euro.

AdR, societatea care administrează aeroportul, planificase îndepărtarea resturilor de pe șantier pe timpul nopții pentru a se evita afectarea pasagerilor.

Cuprul furat, cu o valoare de circa 5.000 de euro, a fost recuperat în totalitate și înapoiat, în timp ce muncitorul, concediat imediat de societatea contractoare, riscă o condamnare de până la 6 ani de închisoare. Sunt în curs cercetări pentru a se identifica alte persoane care au participat la activitatea ilicită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Costul vieții în Italia: în marile orașe se cheltuiesc 2.300 de euro în plus

Român arestat la Terni pentru tentativă de viol. A agresat o femeie de 60 de ani