Menu
in

Napoli, cadavrul unui lucrător căzut de la înălțime abandonat pe stradă, ar putea fi un român de 40 de ani

O descoperire groaznică a avut loc în după-amiaza de ieri, în fața intrării unei clădiri din Forcella, în centrul istoric al orașului Napoli, în Via Annunziata, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Autoritățile îmcearcă să dea o identitate cadavrului, care este cel mai probabil al unui muncitor căzut de la înălțime de pe o schelă. Pe haine și încălțăminte avea vopsea. Potrivit portalului vesuviolive.it, este vorba de un lucrător român de 40 de ani, angajat la negru, care a avut un accident mortal de muncă.

Poliția din Napoli a intervenit pentru cercetări. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, purta o pereche de blugi, adidași și un hanorac.

Prezenta fracturi la membre și o scurgere de sânge din gură și urechi, elemente care au dus la ipoteza că omul s-a lovit în cap.

Dar în jurul cadavrului nu exista sânge, în schimb în clădirea în fața căreia a fost găsit cadavrul, în care exista un mic șantier la ultimul etaj al clădirii, au fost descoperite urme de sânge: când au sosit anchetatorii, se simțea un miros puternic de clor. Un indiciu care duce să creadă că, chiar înainte de sosirea poliției, cineva terminase de curățat sângele cu clor.

La șantierul de la ultimul etaj era montată o schelă mobilă, de pe care se efectuau lucrări de zugrăvire. Este posibil să fi căzut de pe acea schelă muncitorul.

Investigațiile sunt în plină desfășurare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version