in

Nebunie la Milano, o româncă și-a înjunghiat soțul, ea a ajuns la pușcărie, el la spital în stare gravă

Cearta noaptea în via Giampietrino, în cartierul Bovisa din Milano. O femeie și-a înjunghiat soțul, ea a fost arestată, el a ajuns în cod rușu la spitalul Niguarda.

O tăietură cu cuțitul în piept, cu ferocitate, violență. O lovitură cu intenția de a ucide, la sfârșitul unei dispute.

Noapte sângeroasă la Milano, scena tentativei de ucidere a unui bărbat de 38 de ani – K.R., cetățean român cu mai multe antecedente penale – care a fost aproape ucis de soția sa, o conațională de 37 de ani, potrivit Milano Today.

Alarma a fost dată la ora 3.15 dimineața, când bărbatul de 38 de ani a fost salvat de 118 în via Giampietrino, o stradă din Bovisa, aproape de stația Villapizzone și de Politehnică.

Medicii l-au tratat la fața locului și apoi l-au transferat la camera de urgență Niguarda în cod roșu și în stare gravă: lovitura a provocat o rană profundă în piept și tabloul său clinic este considerat delicat, chiar dacă nu ar trebui să îi amenințe viața.

Medicii au alertat carabinierii unității mobile, care câteva minute mai târziu au prins-o pe soția bărbatului de 38 de ani. Femeia, și ea cu antecedente penale, a fost arestată sub acuzația de tentativă de omor și a fost dusă joi dimineață la închisoarea San Vittore.

Cei doi sunt în mod formal fără domiciliu: prin urmare, nu este exclus să locuiască pe stradă în zona în care a avut loc atacul. Munca militarilor continuă acum pentru a reconstrui motivele disputului care s-a încheiat în mod sângeros.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
bani medic

Medic reţinut după ce a sechestrat şi agresat două persoane. Nu a fost mulţumit de banii primiţi de la un pacient

Român arestat la Olbia, acuzat că a păcălit o italiancă cu 30.000 de euro, promițându-i că o va scăpa de deochi