Menu
in

Nebunie la Veneția, și-a înjunghiat mortal soția după o ceartă, în fața copiilor de 10, 5 și 2 ani

Moses Osagie, un bărbat în vârstă de 42 de ani, de origine nigeriană, și-a ucis soția, Victoria Osagie, în vârstă de 35 de ani, în culmea unei dispute din gelozie. Infracțiunea a fost comisă în fața copiilor în vârstă de 10, 5 și 2 ani, care au fost încredințați serviciilor sociale.

Crima a avut loc în Concordia Sagittaria, în provincia Veneția, în 16 ianuarie.

Investigațiile asupra infracțiunii au fost încredințate carabinierilor din Portogruaro și nucleului de anchetă din Veneția, coordonați de procurorul Pordenone.

Potrivit celor constatate, Moses Osagie, după ce s-a îmbătat, a acuzat-o pe soția sa Victoria Osagie, în vârstă de 35 de ani, că l-a înșelat. Cearta a degenerat curând,iar bărbatul de 42 de ani a apucat un cuțit și a lovit-o în mod repetat pe femeie. Cei trei copii ai cuplului, în vârstă de 10, 5 și 2 ani, au văzut toată scena.

Carabinieri și 118 lucrători din domeniul sănătății s-au deplasat imediat la fața locului, dar nu au putut decât să constate decesul femeii. În schimb, militarii l-au arestat pe soț, care acum este acuzat de crimă.

Cu doar două săptămâni în urmă, Moses Osagie îi adresase soției sale, printr-o postare pe Facebook, un mesaj romantic cu o fotografie a acestora zâmbind și îmbrățișând: „Soția mea, tu ești totul pentru mine, te iubesc”, potrivit fanpage.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version