in

„Nu-ți dau o țigară”: un nigerian i-a rupt piciorul unui român la Falconara Marittima

Români în ItaliaUn nigerian i-a rupt un picior unui român, pentru că acesta nu i-a dat o țigară – Nigerianul era complet beat. Când un client al barului a refuzat să-i dea o țigară, l-a lovit cu o lovitură atât de violentă încât și-a fracturat tibia și peroneul.

Un nigerian i-a rupt un picior unui român

I-a rupt tibia și peroneul cu o lovitură doar pentru că a refuzat să-i dea o țigară: povestea incredibilă s-a petrecut acum două nopți în Falconara Marittima, un oraș din provincia Ancona de la Marea Adriatică.

Potrivit presei locale, un cetățean nigerian fără adăpost în vârstă de 26 de ani a început să-i enerveze pe clienții unui bar din centrala via Marsala. Vizibil beat , și-a îndreptat atenția în special către un grup de români din Marche, în timp ce aceștia voiau să bea o bere.

>>> Rimini, ceartă furioasă pe plajă: un nigerian i-a mușcat degetul unui albanez și l-a mâncat

Refuzul țigării și violența

La un moment dat, nigerianul a insistat să ceară o țigară unuia dintre români dar, când acesta a refuzat, în loc să plece, mai întâi l-a împins și în cele din urmă l-a lovit cu o lovitură violentă la tibia dreaptă, făcându-l pe român să se prăbușească la pământ de durere.

Bărbații care se aflau alături de victimă au chemat carabinierii. Ajunși la fața locului, militarii l-au găsit pe nigerianul de 26 de ani încă la fața locului într-o stare vădită de confuzie și l-au imobilizat înainte să mai facă rău cuiva, scrie Il Giornale.

40 zile de îngrijiri medicale

Românul atacat, un muncitor în vârstă de 48 de ani, a fost în schimb dus cu extremă urgență la spitalul Torrette: examinări aprofundate au confirmat că victima a suferit fracturi de tibie și peroneu la piciorul drept și va avea nevoie de cel puțin 40 de zile de îngrijiri.

Nigerianul a fost arestatcu acuzația de vătămare corporală gravă și hărțuire în stare de ebrietate. Judecătorul, pe lângă validarea arestării, a dispus sa i se interzică cu strictețe să mai stea în municipiul Falconara Marittima.

Având în vedere și poziția neregulară a subiectului, procedurile de expulzare a acestuia de pe teritoriul național au fost deja demarate.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
politia perugia

Perugia, interdicție de a reveni în oraș și dosar penal pentru un român care a amenințat și scuipat un farmacist

carabinieri ambulanza

Italia, s-a înecat la doar 19 ani, în fața prietenilor care nu știau să înoate