in

O italiancă i-a lăsat o avere de milioane de euro românului care avea grijă de ea

O infirmieră din Lido (Venezia), Paola Fagarazzi,  pensionară,  a lăsat o moştenire de cîteva milioane de euro românului care, în ultimii ani de zile, în calitate de administrator, avut grijă mai întâi de mama ei, apoi de ea. Mai mult, românul a administrat şi patrimoniul imobiliar acumulat de-a lungul anilor.

Duminică, 15 ianuarie, Paola Fagarazzi, de 57 de ani, a fost găsită decedată în casă, în jurul orei 9.30, de îngrijitoarea care, zilnic, se ducea să o asiste. Imediat îngrijitoarea a telefonat la 118 şi administratorului, acesta din urmă cerând apoi intervenţia carabinierilor din Lido pentru a constata situaţia. Niciun mister: certificatul medical emis de Suem este clar, moartea a survenit din cauze naturale.

De la acelaşi administrator s-a aflat apoi că femeia era proprietara întregii clădiri de locuinţe în care locuia, cu şase apartamente, şi că avea o avere de milioane pentru care D.G. a fost numit  moştenitor unic.

Cu toate acestea, există posibilitatea apariţiei unei dispute privind împărţirea moştenirii din partea unor posibile rude care până acum, însă, nu şi-au făcut apariţia.

Astfel D.G., român, şi-a văzut răsplătită fidelitatea, scrie Il Gazzettino , trecând de la calitatea de administrator al femeii care trăia singură în casă, la cea de moştenitor unic.

Şi la Lido, aşadar, există o poveste similară celei care a fost în centrul atenţiei, lunile trecute, nu fără polemici din partea nepoţilor, privind moştenirea lui Raimondo Vianello şi a Sandrei Mondaini, care şi-au lăsat întreaga avere cuplului de filipinezi care timp de 19 ani a avut grijă de cele două iubite personaje din lumea spectacolului.

Rudele ar putea contesta testamentul

Şi, tocmai pentru a evita riscul unor posibile neînţelegeri între rudele care ar fi putut revendica un eventual drept asupra moştenirii din Lido, în aşteptarea realizării formalităţilor birocratice, procurorul, Giovanni Zorzi, a încredinţat, prin intermediul forţelor de ordine intervenite la faţa locului, cheile locuinţei în care trăia femeia pe via Jacopo Cavalli, în custodia municipalităţii din Lido, ca reprezentant instituţional în teritoriu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rebengiuc şi Arşinel s-au certat de la o stea

PDL Italia despre mitingul de la Roma:”Este o vânătoare de vrăjitoare”