Menu
in

O româncă de 33 ani şi-a dat foc la Urbania şi a murit

A căutat un sfârşit oribil: s-a stropit cu benzină şi apoi şi-a dat foc. Cristina Atănăsoaei (foto), de 33 de ani, româncă, a fost internată în stare foarte gravă la Spitalul Bufalini din Cesena, specializat în tratarea arsurilor. După o zi de agonie, femeia, mamă a trei copii, a murit.

Faptul a avut loc pe 26 iunie seara în garajul locuinţei, la Monte Santo (Urbania, provincia Pesaro). Alarma a fost dată de fiul de 12 ani care s-a trezit în faţa ochilor cu o scenă înspăimântătoare: corpul mamei învăluit de flăcări. Femeia, mamă a trei copii, cel mai mare de 17 ani şi cel mai mic de 6, a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe întreg corpul.

Imediat a fost chemată ambulanţa 118 din Urbania. Medicii de pe ambulanţă au găsit femeia în stare critică, dar încă conştientă. Tânăra femeie, înainte de a-şi pierde cunoştinţa, a cerut iertare soţului. Medicii de la 118 au stabilizat imediat femeia şi apoi au contactat elicopterul medical, care a venit de la spitalul din Ravenna şi a transportat-o pe Cristina Atănăsoaei, după ce a fost intubată şi sedată, la centrul de arşi din Cesena.

„Imediat ce am sosit – povesteşte medicul Dino Orazi – am înţeles gravitatea situaţiei. Doamna ni s-a părut, deşi în mod incredibil era conştientă, în stare gravă. Numai graţie marii abilităţi a medicilor şi marii sinergii avute cu medicii din Ravenna am reuşit să o deplasăm la spital”. După o zi de agonie însă, femeia a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva.

Carabinierii au deschis o anchetă. Se pare că femeia a fost împinsă spre acest gest de o stare depresivă. Cristina şi familia ei erau în Urbania de 8 ani.

Primăria din Urbania a anunţat că se va ocupa de cheltuielile pentru înmormântare. Primarul Giuseppe Lucarini a transmis familiei condoleanţe din partea oraşului.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version