Menu
in

Oprit de carabinieri, un moldovean s-a prezentat: «Sunt contele Dracula». A fost denunțat pentru fals cu privire la identitate

Un moldovean în vârstă de 35 de ani a oferit carabinierilor informaţii fanteziste, după ce a fost oprit sâmbătă noaptea în localitatea Novi di Modena din Italia pentru un control de rutină.

În momentul în care polițiștii l-au rugat să se legitimeze, cetățeanul moldovean s-a prezentat ca fiind Contele Dracula.

Bărbatul a fost oprit în trafic în acest weekend pentru un control de rutină. Rugat să se legitimeze, moldoveanul a decis să facă o glumă şi si s-a prezentat ca fiind Vlad al III-lea, cunoscut de toată lumea ca fiind Contele Dracula.

În momentul în care a văzut că agenții nu sunt amuzați de numele său, acesta a început să înșire și nume din romane SF, însă nici asta nu a mers. Agenții nu l-au lăsat să plece până când tânărul nu le-a spus numele real, scrie Gazzettadimodena.

Agenții l-au denunțat pe cetățeanul moldovean pentru fals cu privire la identitate. Nu este pentru prima dată când tânărul este în vizorul poliției. De fiecare dată când a fost oprit, individul a spus că nu are actele la el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version