in

Oroare în Sicilia, trei români și un italian au violat o fetiță de 11 ani. „M-au ținut cu forța și m-au violat!”, a povestit victima la proces

O fetiţă în vărstă de 11 ani, violată în urmă cu cinci ani, în Sicilia, a povestit în fața judecătorilor la termenul de miercuri trauma pe care a trăit-o atunci. Adolescenta a povestit că a fost târâtă pe o alee şi abuzată sexual de patru indivizi, dintre care trei erau români.

„Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei au abuzat de mine. M-am dus cu prietenii la plimbare în parcul de distracții, m-am apropiat de o tarabă și am fost târâtă pe o alee de ei. M-au ținut cu forța și m-au violat”, a povestit fata la termenul de astăzi, potrivit agrigentonotizie.it, citat de B1tv.ro.

Cei patru bărbaţi sunt Bogdan Petru Corcoz (22 de ani), Vasile Lucian Isache (25 de ani), Constantin Cosmin Babiuc (24 de ani) şi Ricardo Fonte (italian, 60 de ani).

Fetiţa a povestit în faţa judecătorilor din Agrigento incidentul din 2015, care a avut loc în Aragon, lângă un parc de distracții unde inculpații lucrau. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Brescia, român de 31 de ani, găsit mort într-o dubiță, anchetatorii au luat în calcul varianta sinuciderii

Giuseppe Conte cere prelungirea stării de urgență în Italia până la 31 ianuarie 2021