in

Oroare la Citerna (Perugia), un român căsătorit a violat-o și ucis-o pe vecina lui de 70 de ani

La aproape un an de la descoperirea cadavrului germanei Marielle Soethe, în vârstă de 70 de ani, la Citerna, carabinieri din Perugia și Città di Castello au arestat, sub acuzația de omucidere voluntară și viol, un român de 50 de ani, rezident de ceva vreme in Italia. Crima a avut loc la sfârșitul anului 2022.
Caz incredibil la Milano, româncă de 38 de ani acuzată că a violat un bătrân de 80 de ani și l-a jefuit

Românul a violat-o și ucis-o pe vecina de 70 de ani

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de către Carabinierii din Citerna pe 1 decembrie 2022 în interiorul locuinței acesteia, alertat de o prietenă a lui Marielle Soethe care nu a reușit să o contacteze de zile întregi.

Femeia stătea întinsă pe podea în dormitor, cu urme clare ale unui atac brutal pe care îl suferise, inclusiv de natură sexuală. Datorită investigațiilor și rapoartelor științifice și medico-legale a fost posibilă datarea crimei cu câteva zile mai devreme, exact pe 25 noiembrie. Unele elemente (cum ar fi absența semnelor de intrare forțată și închiderea anormală a obloanelor casei) au îndreptat munca anchetatorilor către subiecți care au avut o relație cu victima.

Citește și ► Italia, femeie de 89 de ani violată timp de o oră în fața ușii de la intrare, abuzul surprins de camere

Prin verificări documentare, examinare a subiecților apropiați victimei, și pentru relații economice, anchetatorii au restrâns progresiv câmpul ipotezelor plauzibile. Cercul astfel închis în jurul figurii unui vecin al femeii considerat o figură de „interes deosebit”, după cum se explică într-o notă a Parchetului Perugia, scrie Il Fatto.

Românul de cincizeci de ani o cunoștea de ceva vreme pe victimă: a colaborat cu aceasta (împreună cu soția sa, care nu avea nicio legătură cu faptele) în afacerile de cumpărare și vânzare de îmbrăcăminte pe care victima le desfășura online. Confirmările au venit din urmele biologice găsite pe corpul femeii, în special în zonele afectate de leziuni de apărare, care a scos la iveală o corespondență cu persoana arestată. Bărbatul este acum închis în închisoarea Perugia Capanne.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Unde se trăiește cel mai bine sau cel mai rău în Italia

Unde se trăiește cel mai bine sau cel mai rău în Italia, clasamentul complet al provinciilor

ROUNIT: O punte solidă între românii din diaspora și mediul de afaceri din România