Menu
in

Oroare la Spoleto: Infirmă constrânsă să se prostitueze de tatăl italian și de iubitul român. 80 de clienți riscă să fie denunțați

Oroare la Spoleto. O poveste care i-a îngrozit și pe carabinierii care l-au arestat pe un italian care își punea fiica infirmă să se prostitueze. Riscă să fie incriminați și cei 80 de clienți.

Tatăl-monstru a fost arestat împreună cu falsul iubit al ei, ambii acuzați nu numai de inducerea și exploatarea prostituției, ci și de viol, după cum au explicat într-o conferință de presă pe 18 februarie la comandamentul provincial din Perugia, carabinierii din Perugia și Spoleto.

Odată cu cei doi, a fost plasat în arest domiciliar (acum este doar sub control judiciar) un hotelier care închiria, fără a înregistra clienții, camerele hotelului său de la porțile localității Spoleto pentru întâlnirile clienților cu fata. Hotelierul, acuzat de favorizare, a rămas fără licență și hotelul a fost închis.

Riscă să fie incriminați și cei 80 de clienți care au fost identificați și semnalați la procuratura din Spoleto pe timpul anchetei. Era imposibil, potrivit carabinierilor, să nu-și fi dat seama că erau în fața unei fete cu dificultăți evidente. Tânăra are 26 de ani și un deficit cognitiv grav. Nu reușea să se opună tatălui, de 45 de ani, dar nici tânărului român, 30, de care era îndrăgostită. Tatăl și iubitul o constrângeau să aibă relații cu clienții care îi contactau, fixând întâlniri precise. Chiar și pe internet (mijloc utilizat de tânăr), unde contactul avea loc pe un  site pentru escorte, după cum au explicat carabinierii.

În plus, tatăl-monstru și falsul iubit (tânărul român este căsătorit) aproape se întreceau privind organizarea de întâlniri cu fata asistată de serviciile psihiatrice. Și când unul fixa mai multe întâlniri cu clienții, celălalt creștea de asemenea numărul întâlnirilor. Și tariful plătit de clienți (unii veniți chiar din Umbria sau din Lombardia) varia de la 50 la 80 de euro. Optzeci de euro îi plăteau cei care doreau discreta comoditate a unei camere de hotel.

Halucinata poveste se inserează într-un grav context de dificultăți familiale. Militarii de la Arma și-au dat seama că într-o zonă centrală a orașului era o tânără care se plimba îmbrăcată sumar. Și o vedeau urcând în mașini mereu diferite. Filările și interceptările au permis să se pună pe biroul magistratului o poveste incredibilă: un tată care își punea fiica infirmă să se prostitueze și care îi procura clienți. În afaceri a intrat și tânărul român însă, potrivit carabinierilor, fiecare băga în buzunar ceea ce reușea să o facă să câștige fără a împărți nimic între ei, într-un fel de absurdă societate a ororilor.

Ea, cu frică de tată și îndrăgostită de tânăr, avea numai forța de a cere ceva bani pentru a mânca. Dar îi erau refuzați și aceia. Încasările pentru cei doi trebuiau să fie complete. «Mulți din oraș – a explicat căpitanul carabinierilor din Spoleto, Marco Elilli – ne-au semnalat acea fată care urca și cobora din mașini. Și pentru aceasta trebuie să mulțumim cetățenilor care nu au întors spatele». Unii chiar s-au dus la cazarma carabinierilor, rugându-i să se grăbească.

«Trebuie să aduci cel puțin o sută de euro pe zi», îi spunea prietenul român. «Dacă nu faci asta, te dau fară din casă», sublinia tatăl. Ea, înconjurată de atâta ferocitate, nu a găsit forța să spună nimic. Acum tânăra se află într-o structură protejată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version