in

Padova, îndrăgostit de mama prietenului său, trimis în judecată pentru hărțuire

A cunoscut-o pentru că era mama celui mai bun prieten al său, și s-a îndrăgostit de ea. În așa măsură încât nu o mai lăsa deloc în pace, urmărind-o, lovind-o și jignind-o pentru că nu voia să accepte o relație cu el.

Acum însă tânărul de 24 de ani, Costel Mihai Avram, rezident la Trebaseleghe (Padova), este judecat cu acuzațiile de injurii, urmărire, jef, vătămare corporală agravată și port abuziv de arme. Victima este o femeie de 42 de ani din Scorze, provincia Venezia.

Stalking/S-a răzbunat pe fosta iubită, distrugând mormântul fiului

Povestea a început în 2011, când cei doi protagoniști aveau 21 și respectiv 39 de ani. El era amicul fiului ei și astfel fără prea multe probleme frecventa casa. La un moment dat însă ceva s-a schimbat și interesul tânărului s-a concentrat cu totul pe acea femeie care l-a fermecat. Fără ea nu mai putea trăi și o dată a mărturisit acest lucru.

Sinceritatea sa și iubirea sa, în special, nu i-au fost împărtășite: “Sunt o femeie căsătorită”, “Aș putea să fiu mama ta” și “Lasă-mă în pace”, îi spunea ea, făcându-l însă să-și piardă mințile.

O româncă a primit patru luni de închisoare după ce şi-a hărţuit fostul iubit cu 400 de sms-uri pe zi

În denunțul depus la carabinierii din Trebaseleghe pe 24 septembrie 2010 victima a povestit tot ce a suferit din vina refuzului. Apeluri telefonice continue și SMS-uri de amenințare, urmăriri ce au culminat într-o ocazie cu el care pe șaua unui scuter i-a tăiat calea și a obligat-o să-i asculte jignirile. Apoi o serie de ofense și amenințări scrise pe gardul cimitirului din Trebaseleghe. Într-o zi a așteptat-o înarmat cu un suport cu cinci cuțite de bucătărie.

Hărţuită 10 ani de fostul soţ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Italienii ne invidiază pentru Justiție. ”Dacă furi în Italia, ești eliberat imediat”

România se golește: peste 35% dintre români au intenția să emigreze