in

Padova, paciente sedate și violate, alte trei femei au căzut în ghearele infirmierului român

Situația infirmierului arestat în ianuarie se agravează, acesta fiind acuzat de alte trei femei. A fost solicitată o expertiză psihiatrică.

Alte trei femei ar fi căzut în ghearele fostului infirmier de la Secția de Neurologie a spitalului din Padova, Cristian Emil Corneanu, român de 41 de ani, căsătorit, arestat pe 4 ianuarie în secția în care lucra de circa patru ani după ce a violat o pacientă sedată. Sau mai bine spus, pe care el însuși o sedase pentru a o aduce în stare de inconștiență.

Este vorba de două padovane, o tânără de 20 de ani și una de 30, și de o femeie de origine română, și aceasta de circa 30 de ani. Toate trei au depus plângere împotriva îngrijitorului. Femeile, la momentul faptelor paciente în Secția de Neurologie, una dintre excelențele medicinii padovane, susțin că au fost mângâiate și pipăite de bărbat, care însă nu ar fi reușit să consume un raport sexual complet cu ele.

Cele trei femei nu ar fi fost complet sedate, așa cum s-a întâmplat în cazul chinezoaicei violată în decembrie, ci erau numai parțial inconștiente.

Ancheta nu s-a încheiat încă. Recent, avocatul lui Cristian Emil Corneanu a cerut ca asistatul său să fie supus unei expertize psihiatrice.

Expertiza are scopul de a constata dacă infirmierul, actualmente închis în penitenciarul veronez Montorio, este infirm din punct de vedere mintal sau nu. Până acum a fost efectuată numai o expertiză criminalistică, care a evidențiat prezența unor probabile probleme psihice.

Astfel a apărut necesitatea unei a doua expertize, cea psihiatrică. Povestea infirmierului și a perversiunilor sale a început în decembrie, când o pacientă s-a simțit violată și a depus plângere. Carabinierii de la NAS au montat microfoane și camerele de luat vederi în saloanele de la Neurologie. În acest fel au putut descoperi ce făcea Corneanu. În imaginile care îl incriminează pe infirmier se vede cum acesta intră în salonul în care era internată o pacientă chineză de 58 de ani. Se vede că îi administrează un sedativ pe cale endovenoasă și că apoi intră în patul ei, profitând de corpul său neajutorat.

 

Românii din diaspora mai citesc? O conațională din Roma vă invită să susțineți campania #teprovoclaocarte

Poveste oribilă de degradare la Brindisi: sex cu românce minore pentru 5 euro