in

Padova, tânără româncă de 23 de ani, găsită moartă în camera în care locuia, o supradoză i-a luat viaţa

Roxana a fost găsită moartă în camera în care locuia, în Italia. Românca avea 23 de ani şi locuia Padova, într-o cameră pusă la dispoziţie de o asociaţie care avea grijă de victimele consumului de droguri.

Roxana Chelea, 23 de ani, acceptase ajutorul oferit de asociaţia Albignasego, care se ocupă de recuperarea celor care au avut probleme cu drogurile. Primise o cameră în sediul asociaţiei, pentru a locui, dar sâmbătă noaptea nu a răspuns cu orele nici la uşă, nici la telefon, scrie observator.tv.

Responsabilii asociaţiei au chemat poliţia şi când agenţii au intrat în cameră au găsit-o pe tânără căzută lângă pat, cu o seringă lângă ea. O supradoză i-a luat viaţa.

Pe contul de facebook al tinerei românce s-au găsit mai multe mesaje, unul dintre ele fiind cutremurător: „Viaţa e un labirint, dar orice labirint are şi o ieşire.”

Roxana era preocupată de artă, de culori, visa la o lume mai bună şi a scris un text emoţionant despre viaţa ei, într-o parabolă:

„Şi tu crezi în asta, în pace între religii, între rase, între oameni, între animale, între clase sociale??Da, chiar cred asta. Întotdeauna am crezut în ea. De când l-am rugat pe moş Crăciun în scrisoare să-mi aducă pacea în lume. Doar asta.Şi eu sunt sigură că Dumnezeu, sau Allah, sau orice nume are, dacă ne aude, este pentru că el a auzit în noi ceea ce avem de dat. Ştie că putem creea grupuri care cred şi văd frumuseţile şi valorile acestor diferenţe, culorile iubirii.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Generația care nu mai ştie româneşte: ruptura definitivă dintre bunici şi nepoţii crescuţi peste hotare

Nicolița din Bologna, trăiește cu pastile, lângă o bătrână de 92 de ani cu Alzheimer: ”Mă consideră slugă!”