Menu
in

Palermo, româncă moartă în casă. Primarul: ”Suntem devastați de cele întâmplate, era o frumoasă femeie blondă”

Părea o moarte din cauze medicale. Părea că i s-a făcut rău, a făcut infarct și a murit. Alina Elena Bita, 28 de ani, a fost găsită moartă în locuința sa din Cerda (provincia Palermo) în 9 octombrie, în casa unde trăia de ani cu fiica de 11 luni și cu soțul. În urma unei prime examinări a medicului legist, părea că tănâra româncă a suferit un infarct fulgerător care nu i-a lăsat cale de scăpare.

Alarma a fost dată în jurul orei 10.30 de o vecină care auzea plânsetele fetiței. Femeia a încercat în zadar să o strige, însă ea nu răspundea și atunci, fiind sigură că era în casă, l-a contactat pe soț și a chemat carabinierii. Bărbatul, care se afla la muncă pe câmp, s-a dus imediat la locuință.

Între timp fetița de numai un an continua să plângă.

Românul a intrat și a văzut-o pe soția sa prăbușită la pământ. Alături de ea, fiica care nu înceta să plângă. La fața locului au sosit imediat ambulanțele de la 118. Paramedici au încercat să salveze tânăra efectuându-i un masaj cardiac, dar deja era prea târziu. Corpul femeii de 28 de ani a fost apoi dus la Institutul de Medicină Legală din Palermo.

Dar după primele cercetări, procurorii au deschis o anchetă pentru omor. Pe gâtul femeii găsite în dormitorul său prăbușită la pământ, există semne de ștrangulare care au determinat carabinierii și procurorii să nu arhiveze cazul.

Procurorul a dispus efectuarea autopsiei care va trebui să clarifice cauzele morții.

Soțul femeii a fost audiat ore la rând de carabinieri. Rude, vecini, oricine a intrat în contact cu femeia de 29 de ani sunt în atenția investigatorilor. Pentru moment, nici o persoană nu a fost înscrisă în registrul anchetaților.

«Suntem devastați de cele întâmplate, ea era o frumoasă femeie blondă. Era o persoană de treabă și soțul este un om foarte harnic», a declarat primarul localității, Giuseppe Ognibene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version