in

Palermo, româncă ucisă în fața copilului pentru câțiva euro, anchetatorii au reuşit să-i prindă pe criminali

Au fost arestați asasinii româncei ucise în fața fetiței ei de 11 luni. Crima a fost comisă pe 9 octombrie anul trecut la Cerda, lângă Palermo. Acum au fost arestați presupușii asasini.

Florin Buzilă, de 19 ani, și Paul Todirașcu, de 18 ani, doi romi din Iași, sunt acuzați  că au ucis-o prin ștrangulare tânăra mamă, Alina Elena Biță, 28 de ani, în locuința ei din Cerda, cu scopul de a-i sustrage câțiva euro. Carabinierii din Termini Imerese și din Cerda au executat două mandate de arestare emise de procuratura din Termini Imerese. Paul Todiraşcu şi Florin Buzilă sunt doi romi din Iaşi care au ajuns în Sicilia în primăvara anului trecut, scrie Evz.ro.

La mai bine de trei luni de la asasinarea Alinei Elena Biţă, anchetatorii italieni au reuşit să-i prindă pe criminali. Crima a şocat Italia prin faptul că tânăra româncă a fost ucisă în faţa fetiţei ei de numai 11 luni.

Cei doi indivizi, verișori ai soțului victimei, ar fi acționat în urma unei tentative nereușite de furt din interiorul locuinței femeii, unde au intrat cu un pretext.

Vecinii au intrat în casa româncei alertaţi de plânsetele micuţei. Alina Elena Biţă a fost găsită întinsă fără suflare şi, iniţial, s-a crezut că a suferit un atac cerebral, tânăra fiind cunoscută ca având un anevrism cerebral.

Totuşi, medicii au observat la autopsie că femeia avea urme de ştrangulare pe gât şi din acel moment s-a mers pe varianta unei crime, mai ales că între timp s-a descoperit că din casă lipsesc câteva sute de euro.

Primul suspect a fost considerat soţul femeii, care în dimineaţa tragediei plecase la muncă, fiind ultimul care a văzut-o în viaţă. Bărbatul a fost audiat timp de 18 ore, dar nu a fost reţinut. Cei doi criminali au fost indicaţi chiar de familia victimei. La două săptămâni după moartea Alinei Elena, fratele acestuia, Iulian Biţă, a scris pe pagina de Facebook a lui Paul Todiraşcu: „Cine vede cadavrele acestor criminali să se ferească să nu pățească ce a pățit sora mea”.

Comentariul a fost făcut la o fotografie în care apar cei doi ucigași. Unul dintre ei, Florin Buzilă, chiar îi răspunde fratelui: „O să se descopere până la urmă şi o să vedeţi”, sugerând astfel că nu ei ar fi criminalii. Fratele victimei i-a răspuns şi l-a întrebat de ce a fugit, dacă nu el este vinovat.

Cei doi criminali au continuat să posteze pe paginile lor de Facebook, unul părând pasionat de selfie-uri, iar celălalt de filmuleţe haioase cu copii. Paul Todiraşcu şi-a postat o fotografie chiar în ziua în care a ucis-o pe Alina Elena Biţă, iar la două zile şi-a pus un semn de doliu.

După trei luni de căutări şi cercetări, cei doi criminali au fost prinşi la Palermo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bologna, a încercat să violeze o româncă în plină zi, într-o casă abandonată, blocat de doi trecători

Ministrul italian al economiei, Pier Carlo Padoan: “Prea mulți tineri pleacă din Italia”