in

Patru italieni! Iată bestiile care au ucis doi români la Chivasso, cei patru au ales să nu colaboreze cu investigatorii

Au fost arestați patru bărbați, bănuiți că ar fi ucigașii a doi ciobani români, Costel Calinciuc de 38 de ani și Dori Constantin Olaru de 28 de ani, crime care au avut loc în urmă cu o săptămână pe câmpurile din apropierea localității Chivasso. Aceștia sunt: Daniele Bergero, 25 de ani, Romano Bergero, 33 de ani, Piero Bergero, 30 de ani și Alex Bianciotto, 29 de ani (foto). Aceștia au ales să nu dea nicio declarație și s-au folosit de dreptul persoanelor reținute și cercetate să nu răspundă la nicio întrebare.

Cei patru sunt rezidenți la Mercenasco, Front Canavese, Foglizzo și Oglianico. Investigațiile au fost coordonate de procuratura din Ivrea.

Potrivit investigațiilor făcute de carabinierii de la unitatea din Chivasso, cel mai mic dintre frații Bergero, care nu a fost implicat în crimă, a fost atacat de cei doi ciobani români pe o pășune din Foglizzo, sâmbăta dinaintea incursiunii care a dus la uciderea românilor.

Cei patru, acuzați de dublă crimă, ar fi acționa între orele trei și patru dimineața zilei de marți.

Reamintim că doi tineri români, în vârstă de 28 și 38 de ani, au fost uciși cu o săptămână în urmă în apropiere de localitatea Chivasso, provincia Torino, situată nordul Italiei. Cele două corpuri prezentau numeroase lovituri la cap.

Potrivit carabinierilor, trupurile celor doi au fost descoperite la o distanță de 500 de metri, unul de celălalt, în direcții opuse, ca și cum ar fi încercat să fugă de agresori. De asemenea, cabana în care locuiau românii a fost distrusă de un puternic incendiu, cel mai probabil pus intenționat de criminali pentru a ascunde eventuale indicii ale crimei.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident grav în Italia, un român a murit și 5 sunt răniți. Șoferul ar fi pierdut controlul mașinii pe fondul oboselii

Imagini de groază: român bătut cu ranga în centrul orașului Luton. APELUL POLIȚIEI!