in

Pavia, bătut cu sălbăticie de trei români pentru că le-a cerut certificatele verzi

Trei români l-au bătut cu sălbăticie pe proprietarul unui bar din Pavia, Italia, care doar și-a făcut datoria și le-a cerut pur și simplu să îi prezinte certificatul verde, așa cum prevede legea. În schimb, a fost bătut cu sălbăticie.

Sâmbătă seară, puțin după ora 21.30, proprietarul barului „degli Artisti” din Stradella, un chinez de 31 de ani, a ajuns la urgențe pentru rănile provocate de românii agresori, care erau deja în stare de ebrietate și au cerut să bea în barul său, fără să prezinte permisul verde, așa cum prevăd normele de reținere ale Covid.

Mircea Nebunu, liderul uneia dintre cele mai violente grupări interlope din România, prins în Italia

„Nu îți arătăm nimic. Dă-ne ceva de băut”

Potrivit stiridiaspora.ro, cei trei, de naționalitate română, care locuiesc în sat și sunt bine cunoscuți de poliție, nu doar că nu și-au prezentat permisele verzi, dar l-au lovit cu pumnul în față pe bietul barman, după care au plecat.

„Nu îți arătăm nimic. Dă-ne ceva de băut”, ar fi ordonat unul dintre cei trei. Managerul le-a răspuns, spunându-le că, dacă nu pleacă imediat, va chema poliția.

Când au refuzat, clienții au început să îl bată violent pe nefericitul bărbat, care a fost imediat salvat de cei prezenți și dus cu 118 la San Matteo din Pavia.

Carabinierii i-au identificat deja pe atacatori, care vor fi acuzați de vătămare corporală în zilele următoare și obligați să plătească o amendă de 400 de euro fiecare pentru că au intrat într-un loc public fără permis verde.

„Sechestrul” Goracci, prof. Augusto Sinagra: „Cer scuze României și românilor pentru această defăimare”

Controale la Milano

Între timp, controalele privind certificatele continuă la Milano, unde, de luni 13 până duminică 19 decembrie, au fost controlate 69.391 de persoane, în special în transportul public local, iar 152 au fost amendate pentru că nu aveau un permis verde.

Alte 231 de persoane au fost amendate pentru utilizarea incorectă sau absența măștilor.

De asemenea, au fost verificate și magazinele: 2 771 de magazine au fost verificate și 45 de proprietari au fost amendați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
sofer roman moryt de infarct la Chieti

Chieti, șofer român de camion mort la muncă: a făcut infarct

mihaela omorata cagliari

Ucigașul româncei din Cagliari s-a sinucis, s-a aruncat de la etaj