in

Perugia/Giorgio: visa să ajungă fotbalist, dar a murit înecat la 15 ani

Un adolescent român de 15 ani a căzut pe 1 aprilie în râul Tevere la periferia oraşului Perugia şi a murit. Corpul a fost recuperat de pompieri la mică distanţă de locul unde a fost semnalată dispariţia.

Alarma a fost dată de un prieten român care era cu el.George Tudor decisese în acea zi împreună cu amicul să chiulească de la şcoală. S-au dus amândoi pe malul râului, unde, potrivit descoperirilor anchetei, ar fi inhalat gaz dintr-un spray anestezic folosit de sportivi când se accidentează (probabil kelen), care le-a indus o stare de ameţeală.

La un moment dat, George a căzut în apă şi n-a mai ieşit. Căutările au început la ora prânzului, pe la 13.30, când prietenul a dat alarma privind dispariţia. Pe malurile râului Tevere s-au dus multe persoane pentru a ajuta scafandrii la căutare. Pentru îmbunătăţirea căutărilor a fost utilizat şi un elicopter al pompierilor din Arezzo. Insă a fost inutil: băiatul se înecase deja.

Corpul neînsufleţit a fost găsit după puţin peste trei ore de căutare ale poliţiei, carabinierilor şi pompierilor.

George Tudor, „Giorgio” pentru numeroşii săi prieteni italieni, ar fi împlinit 16 ani în luna mai şi datorită marii sale pasiuni pentru fotbal ajunsese să îmbrace tricoul de atacant le echipa locală “Vis Pretola”. Prietenii si colegii i-au dedicat un grup pe Facebook.

Parchetul pentru minori îl cercetează pe prietenul victimei pentru neacordarea primului ajutor, pentru că se pare că amicul a dat alarma la circa o oră după ce George a dispărut sub apă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alegeri 2011/ „Doro” Ungurean, campanie de 10.000 de euro la Torino

Cuplul Firea- Pandele, excursie la Roma