Menu
in

Pescara, droguri de 250.000 euro confiscate, doi soți români și un italian arestați

Operațiunea poliției din Chieti, un cuplu de români și un italian, în închisoare.

Trei arestări și 37 de kilograme de marijuana și hașiș confiscate de agenții antidrog de la poliția Chieti.

Cei arestați sunt Matteo D’Antino Settevendemmie, 31 de ani, din Pescara și rezident la Montesilvano, și doi soți români, Marcel Nicu Badin, în vârstă de 38 de ani, și Mihaela Badin, în vârstă de 31 de ani.

Investigațiile efectuate cu privire la contactele unor traficanți de droguri din Theatine i-au determinat pe anchetatori să identifice o clădire de pe promenada de nord a Pescarei unde locuiau românii ca un loc probabil de reținere a drogurilor destinate vânzării.

Supraveghind locuința, polițiștii au observat un tânăr care, după ce a coborât dintr-o mașină cu o pungă, a intrat în holul de la intrarea în clădire de unde câteva minute mai târziu a ieșit și a revenit la volan.

În acel moment, mașina, pe care între timp se urcase și o altă persoană, a fost urmată de poliție și, când a fost oprită, șoferul a încercat să se sustragă controlului, ciocnindu-se cu vehiculul poliției.

În portbagaj, polițiștii au găsit o geantă și o valiză cu 10 pachete sigilate de marijuana cu o greutate de aproximativ 11 kilograme și 50 de pachete de 100 de grame de hașiș. În casa românilor în două valize pe balconul dormitorului, s-au găsit încă 21 de kilograme de marijuana pe lângă suma de 8.800 de euro.

Acuzația împotriva proprietarului mașinii și a cuplului de români este deținerea de droguri, iar cei doi ocupanți ai mașinii au fost de asemenea acuzați de rezistență la un oficial public. Arestații au fost închiși în penitenciarele Vasto și Teramo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version