Menu
in

Celebrul Pippo Franco, prins cu nouă certificate verzi false, folosite de el și familie

Nouă certificate verzi false deținute de actorul italian Pippo Franco, de membri ai familiei sale, dar și de un fost magistrat au fost reținute de Poliția italiană în cadrul unei investigații privind presupuse certificate false distribuite la Roma, a informat publicația italiană Corriere della Sera, preluată de g4media.ro.

Totul a ieșit la iveală în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din Roma, în care Pippo Franco, în vârstă de 81 de ani, a fost candidat pentru funcția de consilier municipal, adunând foarte puține voturi.

Printre suspecți se numără și un medic de familie care ar fi primit 20 de fiole de vaccin din care se pot obține 120 de doze, dar care, în schimb, ar fi administrat 156.

Bologna, asistente vaccinate infectează bătrâni vaccinați – VIDEO

„Nu intenționez să comentez situația”

Anchetatorii au făcut percheziții la cabinetul medicului și s-au reținut prescripții medicale, liste de pacienți și fișe sanitare.

„Nu intenționez să comentez situațial”, le-a spus actorul Pippo Franco ziariștilor. Ancheta este încă în desfășurare, existând suspiciunea că au fost emise mult mai multe acte false.

Pippo Franco, acum în vârstă de 81 de ani, este comediant, prezentator de televiziune și cântăreț. Și-a făcut numele mai întâi ca muzician la începutul anilor ’60, iar la începutul anilor ’70 a început o carieră în film.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version