in

Nu acceptă concedierea și îi bate pe polițiști: îngrijitoare ucraineană arestată la Pescara

Pescara. – Polițiști bătuți de îngrijitoarea ucraineană – Polițiștii din Pescara au arestat o femeie de 51 de ani, de naționalitate ucraineană. Femeia a fost concediată de bătrâna îngrijită, dar ea nu a acceptat și a devenit violentă, atacându-i și pe polițiștii interveniți să aplaneze conflictul.

Polițiști bătuți de îngrijitoarea ucraineană

Agenții, în timpul patrulei, au fost abordați de o doamnă care a povestit despre o ceartă aprinsă între mama ei și îngrijitoarea ucraineană.

Cearta a apărut ca urmare a dorinței bătrânei de a întrerupe raportul de muncă, nefiind mulțumită de activitatea desfășurată de către îngrijitoare, care a reacționat agresiv la decizie, scrie abruzzolive.it.

Îngrijitoarea i-a bătut pe polițiști

Agenții au cercetat cazul, mergând la domiciliul bătrânei, o femeie de 75 de ani. Ajunși la fața locului, au găsit-o pe îngrijitoare căreia i-au cerut acte de identitate.

Italia, îngrijitoare ucraineană violentă, calmată cu un pistol cu electroșocuri, venise beată la serviciu în prima zi

Însă îngrijitoarea a reacționat violent, amenințându-i și lovindu-i de mai multe ori pe cei doi agenți. Agenții au suferit răni considerate vindecabile în 21 de zile, respectiv 5 zile, dacă nu apar complicații.

Femeia a fost dusă la secția de poliție, unde a fost arestată și închisă în camera de securitate, în așteptarea audierii de validare.

Frosinone, o româncă s-a întors în casa unde a lucrat și a atacat-o pe noua îngrijitoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 32 In medie: 4]

Sicilia, s-a dus la grătar și s-a înecat, Alin Marian Balan avea 42 de ani

Gorbaciov, mesaj șoc al unui comunist italian: „A murit unul din banda globaliștilor, aștept din 1991 să deschid cea mai bună sticlă”