in

Porto Garibaldi, oferă bani carabinierilor pentru a evita sechestrarea camionului, român denunțat

A încercat să-i corupă pe carabinieri pentru a evita sechestrarea camionului, agravându-şi astfel situaţia. Oferta de bani a avut loc în cazarma din Porto Garibaldi (provincia Ferrara), unde doi români de 22 şi 26 de ani, ambii domiciliaţi în Comacchio, au fost duşi pentru verificări.

Cu puţin timp înainte camionul cu care circulau a fost oprit pentru un control pe via Acciaioli. Cei doi români transportau în mod ilicit mai multe sute de kilograme de material feros fără niciun document. Din acest motiv carabinierii au dispus sechestrarea camionului şi a materialului.

La cazarmă, românul de 22 de ani a încercat să evite sechestrarea vehiculului (legea prevede pentru tipul de încălcare comisă o durată de 12 luni), oferind bani carabinierilor stupefiaţi.

Rezultatul a fost că în afara denunţului pentru complicitate la recoltare şi transport ilicit de deşeuri clasificate nepericuloase, cel mai tânăr a fost denunţat şi pentru infracţiunea de instigare la corupţie. Militarii efectuează şi alte verificări pentru a identifica în mod corespunzător recoltarea şi transportarea diferitelor materiale feroase, activităţi frecvente în Comacchio.


Citiți și:

Declarație șocantă a magistratului Piercamillo Davigo: ”A învins corupţia. Politicienii nu au încetat să fure, au încetat să se ruşineze”

Corupţie, pentru prima dată România stă mai bine decât Italia

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO! Roma, autobuz transformat în ring de lupte: bătaie cruntă între români și africani

Facebook, cele 11 lucruri de șters imediat de pe profilul tău. Iată care sunt și de ce să le ștergi