Menu
in

Porto San Giorgio, casa unei românce a fost răvășită de doi bărbați care căutau droguri, prinși după o lună

O româncă de 41 de ani, stabilită în Porto San Giorgio, Italia, a trecut prin momente de cumpănă, după ce doi tineri au pătruns peste ea în casă, convinşi că femeia deţine droguri. Tinerii au fost reţinuţi după circa o lună de la producerea incidentului.

Cei doi tineri, un algerian de 23 de ani şi un marocan de 22 de ani, au încercat să-i intre de mai multe ori în graţie, în speranţa că fac rost uşor de droguri. Conform observatornews.ro, care citează presa italiană, degeaba a încercat femeia să-i convingă pe cei doi că nu are legături cu traficul sau cu consumatorii de droguri.

Sătui să tot fie refuzaţi de româncă, aceştia au decis să ia problema în propriile mâini. Au pătruns peste româncă în casă şi i-au răvăşit-o, în speranţa că găsesc mult doritele substanţe stupefiante. Nu au găsit nimic şi au dispărut în noapte.

După aproape o lună de la producerea incidentului, în baza dezvăluirilor făcute de româncă, carabinierii i-au reţinut pe cei doi tineri. Aceştia erau domiciliaţi într-o localitate din apropiere de Porto San Giorgio, respectiv tot din provincia Fermo.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version