Menu
in

Puglia/ Româncă însărcinată agresată cu toporul de soţul ei

Pe 20 septembrie, la Andria (Puglia), un român beat şi-a agresat cu toporul soţia, o conaţională de 32 de ani,  însărcinată în luna a noua. S-a întâmplat în locuinţa lor. Bărbatul, A. D. P., de 27 de ani, era în stare evidentă de ebrietate şi era înarmat cu un topor.

Românul are antecedente penale şi trebuie să răspundă pentru rele tratamente în familie, lovire şi ameninţări agravate. Victima, transportată imediat la spital pentru îngrijirile de rigoare, a suferit diferite leziuni dar viaţa sa nu este în pericol.

Nu este singurul caz de violenţă în familiile de români, din ultimele zile. O altă agresiune s-a petrecut la Avezzano (L'Aquila), pe 22 septembrie. Poliţia l-a arestat pe Cristian Meragiu, de 39 de ani, român rezident la Avezzano, acuzat de leziuni personale agravate şi ameninţare agravată de utilizarea unui cuţit.

Concubina lui întârzia cu cina, pentru că voia să fumeze o ţigară. Atât a fost de-ajuns pentru a declanşa furia partenerului, care a încercat să-i scoată cu un cuţit un ochi femeii, rănind-o în dreptul obrazului. La câteva minute după a intervenit poliţia, care l-a arestat pe român şi l-a închis în închisoarea din Avezzano. Nu era prima dată când bărbatul îşi agresa concubina. În ciuda denunţurilor anterioare, s-au multiplicat episoadele de violenţă, rele tratamente, ameninţări şi lovire. Astfel poliţia a luat măsura arestării.

La Busachi, provincia sardă Oristano, Ilie Sporea, muncitor român de 44 de ani, a fost arestat de carabinieri pe 23 septembrie, după ce şi-a bătut soţia care lucra în casa unui bătrân ca îngrijitoare. Nu este prima dată când muncitorul îşi agresează soţia. Bătăi repetate în timp şi răni care lasă urme. Deja în urmă cu câteva luni o maltratase şi bătuse dar, cu acea ocazie, bărbatul a scăpat numai cu un denunţ. Românul a continuat cu relele tratamente în familie, şi astfel pentru Ilie Sporea s-au deschis porţile închisorii din Oristano.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version