in

„Dacă te mai atingi de fiul meu, bag cuţitul în tine”

Pe 9 noiembrie, un român s-a dus la şcoala unde învaţă fiul său, în zona nord-est din Padova. După ce s-au terminat lecţiile, i-a aşteptat pe colegii copilului, care zilnic îi chinuiau şi jigneau băiatul. Cu o zi înainte copilul se întorsese acasă plângând şi cu câteva zgârieturi pe faţă.

Părintele, furios, l-a înfruntat imediat pe cel mai înalt şi mai musculos dintre elevi. L-a urmărit, l-a lovit şi l-a trântit la pământ. Potrivit unor martori, cel puţin doi părinţi ai altor elevi de la şcoală, bărbatul l-ar fi şi bătut. Apoi ar fi scos din buzunarul pantalonilor un cuţit cu care i-a ameninţat pe ceilalţi colegi de şcoală.

„Dacă vă mai atingeţi de fiul meu veţi avea de-a face cu mine”, a urlat la elevii înspăimântaţi. Apoi şi-a luat fiul şi a plecat.

Tensiunea din faţa şcolii era enormă, scrie Il Gazzettino. Scena a fost văzută şi de câţiva profesori. Aceştia au decis să cheme 112 şi la şcoală a sosit o patrulă a carabinierilor de la Echipa Radiomobilă. Oamenii de la Arma au ascultat povestirile profesorilor, unor mame şi ale elevilor ameninţaţi de tatăl înfuriat.

Băiatul care a fost aruncat la pământ a primit îngrijiri. Pentru moment nu au fost prezentate denunţuri, însă direcţiunea şcolii medii va aborda problema în zilele ce vor urma.

Potrivit unor informaţii, mai scrie Il Gazzettino, băiatul român era persecutat de mai mult timp de agresori. O situaţie care ar fi continuat de luni de zile şi care a făcut să explodeze furia tatălui. Diferiţi părinţi şi-au exprimat solidaritatea faţă de tatăl român, admiţând că şi fiii lor sunt victimele unor chinuri şi ofense zilnice.

Părinţii presupuşilor golani ar putea prezenta denunţ la carabinieri pentru leziuni şi ameninţări la adresa fiilor lor. După aceste fapte şcoala a fost supravegheată timp de câteva zile de agenţii municipali.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nu mai trebuie să emigraţi pentru un post de bonă: salariu de 3.000 de ron în ţară

Scriitorul Vasile Ernu, întâlnire cu cititorii din Genova şi Milano