in

Ravenna, îngrijitoare română de 51 de ani, bănuită că ar fi provocat moartea persoanei pe care o îngrijea, anchetată împreună cu fiul bătrânului

Un medic de 68 de ani din Campiano, în apropiere de Ravenna, a murit, iar fiul și badanta română, ce avusese grijă de el în ultimii ani de viață, sunt cercetați în stare de libertate pentru omor. Există suspiciuni că bărbatul, deși bolnav, a decedat în condiții suspecte. Mai mult, se pare că femeia ar fi cumpărat cu puțin timp înainte de moartea bărbatului mai multe pastile psihotrope.

Danilo Molducci, un medic apreciat, cu cabinete de chirurgie în Campiano și Santo Stefano, a murit după o lungă perioadă de boală. Magistrații însă au ridicat cadavrul și au ordonat o autopsie, considerând că este o moarte suspectă. Ipoteza este cea a omorului premeditat.

Cu câteva zile înainte de moartea sa, locuința doctorului Danilo Molducci a fost percheziționată de carabinieri pentru o achiziție suspectă de substanțe psihotrope. Nu orice fel de medicamente, ci mai exact benzodiazepine, scrie stiridiaspora.ro.

Raportarea ar fi provenit de la două farmacii diferite din zona Ravenna; achiziția apropiată și cantitatea de medicament solicitată ar fi ridicat suspiciuni, având în vedere și faptul că era vorba de îngrijitoarea sa, o româncă de 51 de ani care, de câțiva ani, îl ajuta pe medic să facă față problemelor de sănătate care îl afectau de ceva vreme.

Femeia de origine română este acum cercetată pentru omor calificat, împreună cu fiul persoanei decedate, Stefano Molducci, în vârstă de 39 de ani. Dar cauza care a dus la moartea bărbatului de 67 de ani, medic generalist pensionar, pe 28 mai, este încă neclară.

Între timp, telefonul medicului a fost confiscat. Fiul său îl luase a doua zi după moartea bărbatului de 67 de ani. Parchetul va încredința sarcina de a efectua o expertiză informatică asupra dispozitivului respectiv. Inculpații au fost, de asemenea, informați cu privire la această evaluare și, prin intermediul avocatului lor, Claudia Battaglia, din Baroul Forlì/Cesena, și vor putea să-și numească proprii consultanți. Verificarea are ca scop depistarea oricăror date, chiar dacă au fost eliminate, potențial utile pentru anchetă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 13 In medie: 4]

Consulate itinerante pentru românii din Sicilia, la Palermo și Alcamo, în sediile bisericilor românești

Șoc în Italia, un băiat de 18 ani s-a otrăvit în direct pe web: „Are un gust oribil”