in

Rusia se deconectează de la internet: decizia senzațională a Moscovei, se va întâmpla pe 11 martie


Rusia se deconetează de la internet. Cu o decizie surpriză, Moscova a anunțat „deconectarea de la rețeaua globală”. O comunicare trimisă „autorităților executive federale și autorităților executive ale subiecților Federației Ruse” a stabilit că „până la 11 martie toate serverele și domeniile trebuie să fie transferate pe intranetul rus”. Mesajul a fost transmis de ministrul adjunct al dezvoltării digitale, comunicării și mass media Cernenko.

Rusia se deconectează de la internet

Rusia se deconectează de la Internet

După cum a explicat Corriere della Sera, știrea a fost făcută cunoscută de serviciile de informații occidentale, care au tradus și difuzat nota trimisă tuturor entităților.

În total, autoritățile sunt obligate să respecte opt puncte, pornind de la verificarea prezenței accesului la conturile personale ale administratorilor domeniilor site-urilor publice de pe Internet.

Război în Ucraina, Italia crește cheltuielile militare cu 10 miliarde de euro

Izolarea digitală a țării

Planul de izolare digitală al țării prevede, de asemenea, ca parolele să devină mai complexe, cu modificări ale conturilor personale și introducerea unor factori suplimentari de autentificare pentru utilizatori.

În plus, va fi necesară trecerea la utilizarea serverelor DNS situate pe teritoriul Federației Ruse și toate codurile Javascript descărcate din resurse străine vor fi șterse din paginile HTML.

Noua Cortină de Fier a informațiilor

O decizie senzațională, cea a Moscovei, care după unii analiști ar putea duce la o nouă Cortina de Fier în toată țara.

Riscul, de fapt, este ca în curând populația să aibă acces doar la propaganda de stat și deci la informații parțiale și părtinitoare.

Confirmarea începutului unei căi de izolare față de restul lumii, un pas decis poate și în urma atacurilor grupului de hackeri Anonymous care a acționat contra lui Putin după invadarea Ucrainei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
roman arestat paterno

Sicilia, și-a tăiat pe față partenera și i-a amenințat cu moartea rudele, român arestat de carabinieri

frauda romani italia

Italia, fraudă de 460.000 de euro, din încasarea ilegală a venitului de cetățenie: 140 de români denunțați