in

Reggio Calabria, român bătut la discotecă apoi călcat cu mașina, două arestări

Doi români, Alexandru Avram, de 32 de ani, şi Adrian Bogdan Stan, de 29, au fost arestaţi pe 10 aprilie la Reggio Calabria de agenţii Echipei mobile pentru omorul din culpă a conaţionalului Fănel Tunea, comis pe 10 noiembrie 2013. Un al treilea român este dat în urmărire.

Tunea fost lovit cu o maşină la bordul căreia se aflau cei doi arestaţi în timp ce mergea pe Drumul Statal 106. Înainte de accident victima a fost bătută de cei doi arestaţi în faţa unei discoteci pe care o gestionau.

Din primele mărturii culese de agenţii Echipei mobile a fost posibil să se stabilească că Tunea a avut o ceartă violentă cu cei doi români arestaţi care erau respectiv patronul şi barmanul unui local din imediata apropiere a locului accidentului.

Anchetele, conduse de Procuratura din Reggio Calabria, a permis să se stabilească că evenimentul nu putea fi calificat drept o tragică fatalitate ci directă consecinţă a agresiunii suferite de Tunea la discotecă.

Cei doi români arestaţi, după accidentul rutier au evitat să acorde ajutor conaţionalului. Ulterior l-au agresat şi ameninţat pe cumnatul victimei pentru a-l constrânge să furnizeze o versiune distorsionată investigatorilor privind cearta de dinaintea accidentului rutier. După arestare cei doi români au fost duşi la penitenciarul Arghillà, din Reggio Calabria.

Înjunghiat mortal la discoteca „Copacabana Manele” din Brescia

Crimă la discotecă, frate şi soră arestaţi la Arezzo

Veneau de la discotecă, 150 km pe oră în curbă: doi tineri morţi la Vigonza (Padova)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Obligată chiar de mama sa să se prostitueze la 16 ani, pe stradă la Roma

Banii de la DRP vor fi obținuți mai ușor. Ministrul Tîlvar: ”Ne gândim la o variantă de modificare a legii”