in

Reggio Emilia, româncă prinsă cu jumătate de kg de cocaină și 17.000 de euro

Trei persoane au fost arestate la jumătatea lunii mai de polițiștii de la Chestura din Reggio Emilia cu acuzația de deținere de stupefiante în scop de trafic. Agenții au recuperat peste jumătate de kilogram de cocaină împărțită în doze gata de utilizare și peste 17.000 de euro în numerar, considerați a fi obținuți din trafic, dar și instrumente pentru cântărirea și ambalarea drogului.

Prima vânzare a fost documentată pe via Mameli între un bărbat sosit cu mașina – apoi identificat a fi albanezul Viktor Ndoj, de 38 de ani – și un client, care i-a predat bani în schimbul unei doze. Șoferul s-a întâlnit apoi cu fratele său, Gjin Ndoj, de 35 de ani, și ambii au intrat într-un bar de pe via Brigata Reggio unde îi aștepta o femeie, românca Alina Gianina Savin, de 31 de ani.

În acel moment, polițiștii au intervenit găsind în posesia tinerei 35 de ambalaje cu 95 de grame de cocaină, iar în locuința acesteia au descoperit instrumente pentru droguri și alte 380 de grame de droguri și celulare.

Percheziția a fost extinsă și la locuința bărbatului de 35 de ani, unde au fost găsite 55 de grame de cocaină, 445 de euro și diverse telefoane mobile. Asupra sa alți 240 de euro. În fine, în mașina fratelui mai mare erau 16.300 de euro și separat 150 de euro, probabil plata pentru doza vândută pe via Mameli.

Cei trei, toți fără antecedente penale, au fost arestați și drogurile, banii și telefoanele au fost puse sub sechestru. Toate arestările au fost confirmate.

Românca este singura care beneficiază de arest la domiciliu, deși a fost recunoscută a fi deținătoarea exclusivă a drogurilor.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zamfirița, românca din Ostia care l-a întâlnit pe Papa Francisc: ”Mi s-au tăiat picioarele. A fost o supriză atât de mare!”

Molise, cuplu de români, au furat de la bătrâna îngrijită pentru a juca la pariuri