Menu
in

Rețea de mașini furate în Italia și ”trucate” în străinătate, român arestat la Frosinone

Rețea de mașini furate în Italia și ”trucate” în străinătate, român arestat la Frosinone. Acesta fusese oprit de polițiștii rutieri pentru un control, iar în timpul anchetei s-a descoperit că șoferul, un român de 31 de ani, rezident în Frosinone, se deplasa cu o carte de înmatriculare și o carte verde falsificate, iar șasiul mașinii era de asemenea modificat. Bărbatul a fost apoi acuzat de falsificare, scrie ilmessaggero.it.

Citiți și: Florența, falsă avocată păcălește o româncă, demascată de „Le Iene” – VIDEO

Rețea de mașini furate în Italia și ”trucate” în străinătat

Ciudat este faptul că românul cumpărase mașina din străinătate. De aici și investigația anchetatorilor, care ar fi condus la o rețea de mașini furate în Italia și „trucate” în străinătate. După ce șasiul și certificatul de înmatriculare erau falsificate, mașinile erau puse din nou pe piață pentru a fi revândute. În urma cercetărilor demarate în acest sens, bărbatul a fost arestat preventiv pentru a fi judecat.

Românul, care este apărat de avocatul Roberto Capobianco, ar fi cumpărat mașina fără să știe că cineva modificase șasiul și alte documente de circulație. Bărbatul, care locuiește de ani de zile în Ciociaria, lucrează într-o fabrică. Nu a avut niciodată probleme cu justiția înainte de a fi oprit de poliția rutieră. Acum va fi sarcina avocatului apărării să demonstreze că nu are nicio legătură cu presupusele fapte.

Din informațiile adunate, însă, se pare că ancheta a scos la iveală detalii fără echivoc despre o rețea de mașini furate care erau apoi transportate în străinătate pentru a fi supuse unei „revizii” care făcea posibilă revânzarea lor ca și cum ar fi ieșit din fabrică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version