in

Rimini, a omorât o româncă cu mașina, a avut o scuză penibilă: ”Mi-a intrat o musculiță în ochi!”

Manuela, o româncă stabilită în Italia, a murit la începutul săptămânii, după ce a fost lovită violent cu maşina de un pensionar italian de 80 de ani. Tragedia s-a petrecut în Santarcangelo di Romagna, regiunea Rimini, şi este cu atât mai mare cu cât la ea a asistat copilul de numai şase ani al femeii. 

Citiți detalii AICI

Conform presei italiene, citată de observator.tv, pensionarul este cercetat pentru omor stradal, iar iniţial a oferit anchetatorilor o scuză cât se poate de absurdă, precizând că a pierdut controlul volanului pentru că i-a intrat o musculiţă în ochi.

Ulterior, anchetatorii au stabilit că, de fapt, pensionarul nici nu trebuia să se afle la volan. Tocmai fusese supus unei intervenţii chirurgicale minore, dar care i-ar fi afectat puterea de concentrare. De altfel, medicii i-ar fi şi interzis să urce la volan, însă acesta nu a ţinut cont de mesajele primite.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Publicații financiare dau sfaturi pensionarilor italieni care vor să se mute în România: „La o pensie de 20.000 de euro, plătiți 10% impozit”

Prinși pe aeroportul Fiumicino cu milioane de euro cash în bagaje, voiau să ajungă la Hong Kong