in

Rimini, barmaniță română terorizată de angajator și o colegă, judecați pentru rele tratamente și stalking

Pe timpul ninsorii mari din 2012 a fost obligată de angajatori să îndepărteze zăpada fără oprire și fără ajutor. Potrivit denunțului unei tinere românce de 27 de ani, barmaniță, este unul dintre chinurile suferite din partea patronului unui bar din provincia Rimini, de 70 de ani, și a celeilalte barmanițe, de 50 de ani, judecați pentru rele tratamente și stalking.

În privința inculpaților, apărați de avocatul Luca Nebbia, va fi declanșată însă o nouă investigație pentru inducere a prostituției: pe timpul procesului tânăra a declarat că barmanița i-a spus să se comporte în manieră gentilă cu clienții și să fie disponibilă față de aceștia, făcând aluzie să se preteze la favoruri sexuale.

Procuratura a solicitat aprofundări privind această declarație. În orice caz, tânăra de 27 de ani a denunțat în plângere o situație de muncă insuportabilă: ture de lucru consecutive de 12 ore, insulte și amenințări.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia 2017, anul cel mai secetos din ultimele două secole

Două surori românce, discriminate în autobuz la Bologna, li s-a făcut dreptate. ”Ceea ce am suferit noi este nedrept și dureros”