in

Rimini, român de 25 de ani, gol pușcă, încearcă să-și seducă vecina de 76 de ani. Denunțat pentru acte obscene

Gol puşcă, un român de 25 de ani din Italia a sunat la uşa gazdei sale, o doamnă de 76 de ani, i-a zâmbit şi a întrebat-o candid: „Aveţi nişte zahăr?”. Femeia a rămas mută privindu-l pe tânăr, iar după clipele de uluială l-a pus să repete întrebarea.

Întâmplarea a avut loc vineri seara, aproape de ora 19:00, în oraşul italian Rimini. Presa italiană, citată de observator.tv, scrie că femeia de 76 de ani a auzit sunând la uşa ei şi când a deschis s-a trezit în faţa chiriaşului ei, un român de 25 de ani, complet dezbrăcat. Acesta nu venise să achite chiria, ci să ceară nişte zahăr.

Apoi, povesteşte femeia, tânărul i-a spus că e singur acasă şi că o invită să vizioneze împreună un film pentru adulţi. Venerabila doamnă a crezut că înţelege greşit, aşa că l-a rugat pe român să repete ce a spus. Iar el i-a confirmat că ar fi fericit să vizioneze filmul împreună cu ea.

Doamna, scrie sursa citată, a trecut îngrozită pe lângă român şi i-a spus că se duce să închid uşa de la grădina exterioară a clădirii. A crezut că astfel scapă de el. Numai că, întorcându-se, l-a găsit în faţa uşii ei, masturbându-se.

A intrat în fugă în casă, şi-a sunat fiica şi aceasta a sfătuit-o să sune la poliţie. Agenţii l-au interogat pe român şi împotriva lui s-a făcut dosar pentru gesturi obscene. 

În plus, doamna de 76 de ani l-a anunţat pe român că trebuie să-şi caute altă gazdă.

Pescara, striptease în fața bisericii: românul a fost denunțat pentru acte obscene

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Când românii dau mână cu mână, nu există forță care să îi împiedice să își îndeplinească visurile”

Vimercate, româncă de 36 de ani, riscă închisoarea după ce și-a aruncat pisica de la etajul 5